Giresun Bilgi Adresi
11 Şubat 2012, 07:55:06 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yurt dışındaki Türkler.
Konudaki Cevap Sayısı
3
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
390

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun Genel Bilgi > Gurbetteki Giresunlular > Yurt Dışı > Yurt dışındaki Türkler.
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Yurt dışındaki Türkler.  (Okunma Sayısı 390 defa)

07 Temmuz 2009, 01:37:24
Muhlisde
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: Ufak bir platform yapalim dedim konumuzda Yurt dsina göc etmis Turkler denince akla gelen olumlu yada olumsuz günahi ve sevabi ile herseyi tartisalim eksikliklerimiz neler yada neler yapilir devlet tarafindan yada bizler tarafindan,
ilk acilim benden olsun Türk Genclerinin durumu icler acisi hemde kötü ve acil olarak manevi yardima ihtiyaclari var.
Muhlisde'adlı üyenin imzası

Sayın Muhlisde İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: Yurt dışındaki Türkler.
« Posted on: 11 Şubat 2012, 07:55:06 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
07 Temmuz 2009, 02:17:24
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Göcün devri bitmesi, dönüs olmali 50 yillik göcün bir yerde sabitlenmesi gerekiyor.Nasil yolladilarsa , nasil karsiliginda her kisi basina  bir bedel alindiysa , o bedeli göc durumuna birakilmis, yari Türk, yari yabanci, bir toplumun zorlayici entegresi olmak yerine, ayni refah düzeyini saglayarak iadesini yapmalilar..Yurt disinda yasayan insanlari sagilan inek misali gibi görmek yerine , artik tosun oldugumuzu fark etmeliler..Sorun kaybedilen nesil, ne devlet sahip cikar nede yasadigi toplum, kaybolan Türklük.....
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
08 Temmuz 2009, 20:42:39
Bahar
Tam Üye
*

Üye No : 9
     Konu : 28
İnsan,dilinin altinda saklidir...
Karma +176/-3

Üyenin Mesajı:
Ufak bir platform yapalim dedim konumuzda Yurt dsina göc etmis Turkler denince akla gelen olumlu yada olumsuz günahi ve sevabi ile herseyi tartisalim eksikliklerimiz neler yada neler yapilir devlet tarafindan yada bizler tarafindan,
ilk acilim benden olsun Türk Genclerinin durumu icler acisi hemde kötü ve acil olarak manevi yardima ihtiyaclari var.

Yurt disindaki Turkler denilince;  cok daginik, cok daha farkli kultur birikimine sahip insanlarin, olmasindan dolayi saniyorum.
Kaliteli bir Türk arkadas grubu kurmakta zorluk cekiyorsunuz oncelikle, dogal olarak. Turkiye'de oldugundan cok, cok daha az secme sansiniz oluyor.. Ayrica Turklerin hicte azimsanmayacak bir kismi  sebepleri nedir "bilinmez" dedikodu, Fitne fesat cikarmak, icin acayip bir gayret icindeler.

Neler yapilir; Kendi aralarin'da 10 parcaya bolunmus biir millet icin hic bir fikrim yok acikcasi.
45-50 yildir Avrupa'dayiz, 25-30 yildir Amerika' dayiz, Belki bir o kadar' da Avustralya' da gecmisimiz var; ama hala yerimiz'de sayiyoruz.  Ne bir lobiciligimiz var, ne insanlara kendi kulturumuzu anlatabiliyoruz, ne de ayni milletin insanlari olarak birbirimize sahip cikip destek olabiliyoruz..

Genclik derseniz; kendini  diger milletlerden daha hakir gorme ve yabanci hayranligiyla iliskilendiriyorum..
Sorun; kultur soku ve  belki de dislanmisligin, alisamamisligin, iki kultur arsinda SIkisip kalmisligin verdigi ozguven bunalimindan kaynaklaniyor. Bence kisinin kendisi ailesinin aynasidir; yani hersey "Ailede basliyor vesselem..

Bahar'adlı üyenin imzası

Sayın Bahar İmza Seçmediniz.!
13 Eylül 2009, 12:28:14
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Ben de aile diyenlerdenim.Türk toplumuda farklı bir sorun yasamıyor su an.Bakıldıgında genclein yozlasmasına en büyük etken ya ailenin ilgisizligi ya da fazla baskısı.Yurt dısında yasamamıs birilerinn sizler hakkındakı yorumları sızı rahatlatamaz tabiki ,yine de fikrimi söylemek istedim .Çocuklariniza kalkıpTürkler hakkındakı yorumlarınızı ne kadar olumsuz yaparsanız o kadar yozlasmıs bir toplum beklersiniz kendi icinizde
Fırsat buldukca akraba, es ,dost ziyaretinde bulunmalısınız,cocuklarınızla daha fazla vakit gecirip en az 1 ana ögunde birlikte  kendi isteklerinizi,cocuklarınızın fikirlerini,olumsuzluklarıni, beklentilerinizi dile getirmelisiniz. Yozlasmak aile ile baslar devam eder egitimle son bulur...
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!