Giresun Bilgi Adresi
11 Şubat 2012, 08:04:48 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nasil video yüklerim
Konudaki Cevap Sayısı
10
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1460

+ Giresun Bilgi Adresi > ELEŞTİRİ,ÖNERİ,TEKLİF > Görüşler ve Öneriler > Yardım Edin! > Nasil video yüklerim
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Nasil video yüklerim  (Okunma Sayısı 1460 defa)

02 Nisan 2009, 22:02:03
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Form'a üye deðerli arkadaþlar sizlerde form'a ileti- resim atýn bütün yükü cavuismaile þafaða ve enternasyonala bindirmeyelim(rica ediyorum)
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: Nasil video yüklerim
« Posted on: 11 Şubat 2012, 08:04:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
02 Nisan 2009, 22:10:53
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Hamdi yok olsa yollarim resim ama bende olsa olsa mülheim resimleri olur , bu aralar biraz atarim bende böcek ot tas sokat resimleri havalar su anda iyi,  ;D emegi gecen herkese cok cok tesekkürler..
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
02 Nisan 2009, 22:22:18
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Bu sitenin altýndan girip üstünden çýkacaðým ama benim çalýþtýðým iþimde tatil yok o yüzden akþamlarý bakabiliyorum ancak yoksa gurbetteki arkadaþlar nereyi isterse gider resmini çeker getirir siteye koyarým kusura bakmayýn gurbetteki arkadaþlar..
10 Haziran 2009, 19:44:04
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Arkadaşlar foruma doğrudan video nasıl yükleniyor yardım edin ...Teşekürler
03 Temmuz 2009, 23:35:58
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
Arkadaşlar foruma doğrudan video nasıl yükleniyor yardım edin ...Teşekürler

Kimsede yardim etmemis umarim ögrenmisindir.
Youtube linkini kopyala mesaja yapistir gönder gitsin bu kadar haydi kolay gele.

Linki kopyala sadece mesajin oldugu yere at vede gönder oldu bitti masallah...
safak'adlı üyenin imzası
04 Temmuz 2009, 19:47:54
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı:   Şafak, muhlisde Yanlış anlaşıldım ben youtube deki videolardan değil kendim bir video yaptım onu nasıl foruma atacağım bilmiyorum yardımcı olun lütfen şimdiden teşekürler....
06 Temmuz 2009, 14:30:20
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Öncelik ile cekmis oldugun videoyu bilgisayarina atacaksin ya kablo ile yada bluetooth ile, bilgisayarin icinde Windows Movie Maker denilen bir program ile videonun üzerindeki yapmak istedigin degisiklikleri yapacaksin (ses degisimi, müzik ekleme, efek verme, kisaltma, baslangic yazisi , son yazisi, kesme, vs gibi) sonrasinda hafizaya bir isim altinda kayit edeceksin ,dosya halinde! Her hangi bir upload sitesine üye olacaksin (ücretsiz olani kullan) veya bir video paylasim sitesi(you tube,izlesene.com,vs) videonu yükleyeceksin, yükleme yaparken  yönlendirmeleri takip edeceksin  ..Türkce olani kullandiginda yapman gerekenleri görebilirsin yabanci dilde ise yönlendirmeleri yanlis  yapmis olsan dahi sana hata oldugunu belirtecektir.Her hata oldugunda geri sayfaya döneceksin dogru olani bulmaya calis,yükleme islemi biraz uzun sürebilir fakat yüklense dahi onay gerektiren bir durum oldugu icin zaman alabilir..Sonrasinda ya profiline yada a mail adresine bir link gelecektir , isde o link videonun oldugu linkdir, istedigin yerde yayinlayabilirsin verilen embed linkini...
Daha basit olarak bu siteye kayit olLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.fileden.com/
istedigin resim veya videoyu hem kücültebilirsin, hemde istedigin kadar limitlerini asmiyacak sekilde arsiv olarak saklanir..Yalniz belirli bir zamanlarda siteye girmediginde yapmis olduklarin silinme gibi bir durumu söz konusu..Her zaman a mail adresine giris yapmadiginda mail gelir..
 Buradaki linklere tikla ve ne oldugunu anlamaya calis, yapmak istedigin tahminim bu olmasi gerekiyor..

Alt kisimdaki yere tikla  gelen Upload Sayfasinda
Click here to download the requested file..
olan yere tikla ve acilan sekilleri izle..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/11/25/2200049/Film2828.wmv

kiki kiki kiki
Bunlarda Dosya halinde sunum
http://www.fileden.com/files/2008/11/25/2200049/DENEME.zip

Asagidaki programi bilgisayarina kur ve calistir, istedigin sekilde videonu yapabilirsin formadlari asagidaki sekilde aciklanmisdir.

Bununla her Videoyu her formata cevirtebilirsin.Genelde DVD Videoyu her Player oynatir.

Cevirme islemi icin Videoyu en alttaki kücük pencereye cekip birak, ayarlari en yukarida göreceksin oradan formatlari sec (mesela avi-->xvid-->mp3) ve onlarin altinda ince ayarlar var, kaliteyi yükseltip alcatmaya yararlar, tabiki kalite yükseldikce zamanda artar ama Youtube videolarinda zaten kalite sifir oldugundan pek önemlide degil.
Cevrilen videoyu baska yere kayit icin en alttaki pencereye sag tikla ve "Output manager" den kayit yerini ayarla.

Player DivX (CD icin)oynatabiliyorsa aviye cevir ve iso olarak yak.

SUPER 2009

SUPER 2009 Build 36

SÜPER neredeyse tüm ses ve video formatları için ücretsiz bir dönüşüm programıdır.

Fotoğraf Serisi: düzgün SUPER
Için SUPER (kısaltma "Simplified Universal Player Encoder & Renderer) komutu için bir grafik kullanıcı arayüzü-ffmpeg gibi çizgi kodlayıcısı olduğunu.

Ücretsiz tüm büyük formatlarda müzik dosyaları ve video aktarabilirsiniz.

Destekleri:

* Video: 3GP/3G2, episode, ADF, AVI (DivX, H263, H263 +, H264, XviD, MPEG4, msmpeg4), DAT, FLI, FLC, FLV, m2t, mkv, MPG (MPEG-I, MPEG-II VCD, SVCD), mov (H263, H264, MPEG4, SVQ), MP4 (H263, H264, MPEG4), NSV, OGG, QT, RM, RAM, rmvb, STR, SWF, TS (HDTV), M2TS (Blu -- ışını), HD TS, VIV, VOB, WMV
     * Ses: AAC, AC3, AMR, MP2, MP3, MP4, MMF, MPC, OGG, RA, WAV, WMA

Farklı profiller, örneğin iPod, PlayStation, PSP, Zune, Pocket PC ve cep telefonu modelleri ile zaten basitlik entegre edilmiş.

Ayrıca, SUPER çeşitli İnternet video akışı ve oyun sabit diskinde. Ücretsiz MMS, RTSP ve HTTP almak protokolleri ile gelir.

Yeni sürümünde 2009 Build 36 Bazı küçük hata sabitlenmistir. Bütün bu değişiklik ve yeniliklerin üretici ve ana sayfasındaki Changelog bulunabilir.

Sonuç: Aslında çok tavsiye ettigim video dönüşüm aracı olmasi,  XMedia Recode daha profiller ve basit arayüzü hizmeti dahi var.

Magix Video Deluxe v15.0 Premium * PROPER * * ALMANCA * (c) Magix AG

Tam kapasite ile video stüdyo: Magix Video Deluxe 15 Premium sağlar
Hayır istemiyorum, istediğin açık ve hevesli film meraklıları ve yöneticiler icin
çok prim saglayan ekstralari cok fazla olan bir program.

Özelleştirilebilir özel efektler, sınırsız yararlanın
Olasılıkları sonrası için seslendirme, güçlü ses kesme araçları gibi
Premium Ekstra: Hareket Stüdyoları Vasco da Gama 3 Magix Sürümü proDAD
Adorage Efekt Paketi 1 ve XXL Arşiv seslendirme için
üstün görüntü ve ses kalitesi mükemmel filmler yapabilirsiniz.

Koşullar

Microsoft Windows 2000, XP veya Vista
Intel Pentium IV veya AMD Athlon 1 GHz ve üstü
512 MB RAM
1 GB boş sabit disk alanı

INDIR VE KUR

Sürüm Notları

Bunu kullanirken tamamen serbest bırakmalisiniz,  MPEG2
İhracat eklentisi çalışmıyor ve Vasco da Gama Modül yapar
seri numarası eksikliği ile yüklemez nedeni olabilir.

Yükleme Notları

Rar paket dosyaları
Görüntü veya sanal bir sürücüye montaj yapmak
Kurulum ve kurun
\ CYGiSO \ okuyunuz.txt gelen talimatları izleyin

Eger yapamazsan resimli sekilde aciklamasini yapacam, ama simdilik  bir kac sefer deneme yanilma sistemi ile yapmaya calis, biliyorumki basaracagini, tabiki videon hala bilgisayarinda degilse öncelik ile onu bilgisayarina indir.. yukaridaki program ile incele ve ac kur.. yimaa.
safak'adlı üyenin imzası
06 Temmuz 2009, 21:14:41
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:  
Ula Hamdi Aylardır köyde iki resim çekip formda mahallemizin tanıtımını yap diye sana yalvardık durduk. resim işini halletmiş gibi tutmuş video çektim forma atamıyorum yardım edin diye sitem ediyorsun muhlisde  arkadaşda sağolsun adresi göstermiş malu yaz ayları millet tatilde izinde sıcaklar insanı bayıyor. ilgilenen ilgilenemeyen var bilen var bilmeyen var sicak şafak yazmış sağolsun nasıl olduğunu ordan oku  bak yap bunca yaygaraya göre o video görüntü ne çok merak ettim kesin köy ile ilgisi yoktur. onlar tirebolu harşıt çayıdır bari içinde alabalık olsa  yoksa geçen hafta bi cemiyetin vardı
çocuğun kesilen uzvunumu çektin
heyoo heyoo heyoo heyoo
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
06 Temmuz 2009, 21:38:22
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Cavuu çanakkale savaşı ile ilgili amatör bir video yaptım köyden haberleri benden önce öğreniyorsun ben bu aletin altından girer üstünden çıkarım amma velkin cümbür cematin vaktim yok.....Muhlis,Şafak sizlerede teşekür ederim yapmaya çalışacağım....
07 Temmuz 2009, 01:16:41
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Operatör sen bana yolla su videoyu valla 20 tane yere gönderecem senin adinda , yinede sözümdeyim deneme yanilma yöntemi ile her seyi yapmaya calis kesinlik ile yapacagini biliyorum, bak bu kadar aciklamalar yapildi..Muhlisde güzel aciklamada bulunmus, tesekkürler yapmis oldugun bilgilendirmeler icin, sana karma yagiyor..
safak'adlı üyenin imzası
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!