Giresun Bilgi Adresi
24 Mayıs 2012, 11:19:50 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
insanlik olmus artik :((((
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1677

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Korku Bölümü +18 > Korkunç Videolar  > insanlik olmus artik :((((
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: insanlik olmus artik :((((  (Okunma Sayısı 1677 defa)

24 Ağustos 2009, 17:21:42
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.canimsin.net/haberler/bursam-et-hayvan-katliami.html

Arkadaslar biliyorum cok kotu goruntuler ama belki biyerlere gider diye dusundum.Yeni izledim daha ve kendimi cok kotu hissediyorum.insan bile demiyorum bu yaratiklara.Allah onlari bildigi gibi yapsin bu mubarek gunde!!!  agla
Begum'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: insanlik olmus artik :((((
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 11:19:50 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
24 Ağustos 2009, 17:35:32
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Kusura bakma begüm özür dilerim senden ve üye arkadaşlardan: Bunu yapanlar edit...... böyle bir şey nasıl yapılır insanlık değil bu yapılan Allah belalarını versin...
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
24 Ağustos 2009, 18:02:07
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
görüntüyü daha önce başka bir yerte evde ocuklar yok iken izledim. maalesef izledim. vahşet görütlüler felan diyerek konunun vahametinden dem vurmayacağım. bana konu o kadar vahşi gelmedi, diyeceksiniz bu adam neler zırvalıyor, evet konu o kadar vahşi değil, çünki bundan 5 yıl önce Bizim o meşhur yaylamızın meşhur piknik yerinde ailecek otururken çevre kasapları koyunları minibüsün içinde getirip, kapıyı açtılar, ve 20 civarında koyunu  bir saat sürmeden Rakı kadehi ellerinte tuttuklarını kesip daha canları çıkmadan derilerini yüzüp götürdüler, benim anlattığım olay halka açık bir yerde çoluk çocuğun gözü önünde yapıldı. adamlar kapalı alanda bunu yapınca o beş yıl önceki yaşadıklarım gözümün önüne geldi. her iki olay arasında bir bağlantı kurdum kapalı alanda kendi aralarında adiyane ve haysiyetsizce yapılanlar bana o kadar vahşi gelmedi.
 bilmem anlatabildimmi.
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
24 Ağustos 2009, 23:23:25
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Kesimhanelerde bize hunharca gösterilen görüntüler, calisan kisilere  normal geldigi görülebilir, fakat bir veteriner kontrolünde kesim olmasi gerekmektedir, kesilen hayvan gebe ve süt hayvani oldugunu gördüm izlediklerimden, bir degerlendirme yaptim ihtimaller üzerine;
1-Kesilen hayvan hasta veya kaza gecirmis, olmali ki hemen kesim karari alinmis.
2-Hayvani kontrol eden bir veteriner diplomasini kasap dükkanindan almis olmali,
3-Gece oldugu icin ne kesersek kardir, hemen isi bitirelim.
4-Kesilen hayvanin gebe oldugunu bildikleri halde karnindaki yavrusunu cikaripda göstermekdeki amac! yavruya müdahalemi yoksa, ne cikarsa bahtimiza, merakdanmi, sonrasinda ise cikardiklari yavrunun sesini duyduklari halde son bicak darbesi ile sabun kuyusuna atmalarindaki cok temiz is yaptiklarini göstermelerimi,
5-Hijjenik bir ortamda sigara yasagi kaldirilmismi, yeni cikan kanun ile sigara icenleri sadece ben görmedim galiba.
6-Simdi soralim kendimize bu et harammi helallmi diye, bunu sormamdaki gaye bu et kombinesi markasi ile ünlü cünkü,
7-Hayvanseverler bu görüntülerden sonra ne yapacaklar en cokda merak ettigim,

Birde bu görüntülere bakiniz, buna son vermek icin belirli bir bagis karsiligi durduracaklarini söylüyorlar, nasil insanlarin duygularini sömürdüklerini daha iyi anlarsiniz.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.myvideo.de/watch/3403463/Im_Schlachthaus
safak'adlı üyenin imzası
25 Ağustos 2009, 00:39:34
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
O inegi kesen ineklere ceza kesildi

Bursa'da bir entegre et tesisinde hamile inek ve yavrusunun kesilme görüntüleri internete düştü. Hayvan hakları savunucuları, bu vahşeti protesto etmek için bir dilekçe hazırladı.

Görüntülerde, hamile inek bacağından kancaya asılarak kesildikten hemen sonra karnındaki yavrusu çıkarılıyor ve onun da başı kesiliyor. Başı tamamıyla kesilmeyen yavru dakikalarca can çekişiyor, daha sonra can vermeden mezbahadaki bir deliğe atılıyor.

Görüntüler, hayvan kesim yerlerindeki denetimsizliği gözler önüne serdi.

Görüntüler Facebook başta olmak üzere bazı video paylaşım sitelerinde yayınlandı.

5 bin 600 lira ceza

Olayın basında da yer alması üzerine, söz konusu tesise "kesim sırasında veteriner bulundurmadığı" için 5 bin 600 lira para cezası kesildi.

Konuyla ilgili olarak Bursa Tarım İl Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı.

Bursa Tarım İl Müdür Vekili Gürsel Günay, görüntülerin 13 Haziran 2009 gecesi saat 23.30 sıralarında çekildiğini belirterek, elde edilen bilgileri ve cezai uygulamayı anlattı.

Gebe ineğin Aydın'ın Söke ilçesinden satın alınarak Mustafakemalpaşa'ya getirildiğini belirten Günay, "Gebe ineğin pelvis kemiği kırılınca kesime gönderilmiş. Ayrıca, hayvanın kesimden önce gebe olduğu biliniyormuş. Hayvan kesildikten sonra yavru canlı olarak alınmak isteniyor. Fakat o da can çekiştiği için sahibi tarafından acı çekmesin diye kesiliyor" diye konuştu.

Oysa görüntülerde, yavru ineğin boynuna aldığı bıçak darbesinden sonra dakikalarca can çekişmesi görülüyordu.

Olayla ilgili olarak 'Bursam Et'e, sadece kesim sırasında veteriner bulundurmadığı için cezai işlem yapıldığını kaydeden Gürsel Günay, Gıda Kanunu'na göre işletmeye 5 bin 600 lira para cezası kesildiğini söyledi.

ALINTI
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
25 Ağustos 2009, 12:08:39
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: Az kesmisler....
Begum'adlı üyenin imzası
25 Ağustos 2009, 22:43:16
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: arkadaşlar önceki yazdıklarım için sizlerden özür diliyorum çok kızmıştım.... Böyle bir pisliği yapanlarınAllah belalarını versin...
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
26 Ağustos 2009, 19:33:02
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Eger bunlar muslumansa olmaz olsun bu mubarek günde bunlari alllaha havale etmek lazim kötü küfürler yazipta onlar kadar günah islemektense,
Bir toplum iyice azdigi zaman Allahu teala belalarini veriyor tabiiki iclerindeki iyi insanlarda kurunun yaninda yas yanar misali yok oluyor.(Örnekte 99 depremi vs).

99 depreminde insanlar azmışta yaratıcımız felaketmi vermiş nası bir bağlantı kuruluyor onu anlamadım, deprem bir gerçektir ve ülkemiz maalesef deprem kuşağındadır, önlem almak depreme dayanıklı binalar yapmak geklidir, yetkili merciler gerekli inceleme ve teftişi yapmaz, vatandaşta gelişigüzel barakaları yaparsa sonuç tabiki böyle olur, böyle bir açıklama ile Yüce yaratıcının insanlara ceza verdiğini düşünmek çok tuhaf, siz yoksa dünyanın öküzün boynuzunda durduğunamı inanıyorsunuz
27 Ağustos 2009, 05:58:07
Bahar
Tam Üye
*

Üye No : 9
     Konu : 28
Mesajim yok! :)
Karma +176/-3

Üyenin Mesajı: Vahsetin adresi olmaz ki,ha acik, ha kapali alan,  gozu donmus caniler icin  hic fark etmez yer mekan..
Bu vahseti isleyenleri ve buna goz yumanlari nefretle kiniyorum!!!!! Dilerim o hayvancaza yaptiklari'nin cezasini bin, bin, bin, bin milyonlarca kere  ceksinler. Vahsete doymamislar bir de camera'ya cekmisler
yakistiracak sifat bulamadigim yartiklar..
Bahar'adlı üyenin imzası

Sayın Bahar İmza Seçmediniz.!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.38 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu