Giresun Bilgi Adresi
24 Mayıs 2012, 11:12:52 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fal nedir?
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
773

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Toplum ve Yaşam > Astroloji ve Rüya  > Fal > Fal nedir?
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Fal nedir?  (Okunma Sayısı 773 defa)

04 Kasım 2009, 10:58:33
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Fala inanmayın ama falsızda kalmayın..! Bu sözü duymayanınızın olduğunu sanmıyorum. Peki hiç düşündünüz mü nasıl oluyor da oluyor..?

Herkes yaşamındaki bazı dönemleri merak eder. O dönemler özel dönemlerdir. Acaba o dönemlerde neler olacaktır? Gelecek öğrenile bilinir mi? Buna imkan var mı?

Fallar çok çeşitlidir. Dünyada kullanılan yada bilinen fal sayısı binden fazladır desek abartmış olmayız.

Her Şeye rağmen gelecek yinede belli ortamlar ve metotlar içinde görülebilir.

Falların hepsinde amaç hep aynıdır. Geleceğin görülmesine çalışılır. Bunların bazıları üst düzeyde bilgi gerektiren mistik veya akült yöntemlerdir. Daha da ötesi doğuştan gelen bazı algılama yöntemleridir. Benim burada sizlere açıklayacağım fallar bunların dışında; Mistizm gerektirmeyen yöntemler olacaktır.

İnsanoğlu varoluşundan bu yana gelecek hakkında çeşitli öngörülerde bulunmak ve önceden öğrenmek dürtüsünü yenememiştir. Bu güçlü dürtü ile birlikte geleceği tahmin yöntem ve araçlarını içeren fallar (kehanet sanatları) ve bu falların uygulanmasından elde edilen kehanet doğmuştur. Günümüzde falların çağa ayak uydurması sağlanarak, birer kehanet aracı olmaktan çok kişinin kendisini, içinde bulunduğu durumu, ve bilinçaltının mesajlarını elde etme yolunda kullanılır hale getirilmişlerdir.

Kehanet, akılsal ve sezgisel olmak üzere başlıca iki bölüme ayrılabilir. Akılsal kehanet yöntemleri arasında Astroloji (bir fal değildir), Tarot (kartomansi), I-Ching, El Falı (şiromansi), Numeroloji, Kahve Falı, Domino Falı, Zar Falı, yazıyı inceleme (grafoloji) ya da yüz hatlarını inceleme (fizyonomansi) olarak sayılabilir.

Sezgisel olanlar asıl kehanetleri teşkil ederler. Bunlar duygu olarak, fikir ve zihni aniden aydınlatan önceden biliş (prekognisyon) şeklinde ifade edilmektedir. Bu bir medyumluk türüdür ve burada herhangi bir biçimde aklı kullanma ve mantık yürütme söz konusu değildir. Bu gibi kehanetlerden bazıları akla ters düştüğü için zihin tarafından reddedilse bile yine de gerçekleşmektedir.

Başlıca Fal Çeşitleri:

Fal Çeşitleri
-Fal Nedir?
-Kahve Falı
-İskambil Falı
-Zar Falı
-Çiçek Falı
-Bakla Falı
-Çay Falı
-Domino Falı
-Renk Falı
-REMİL (Kum Falı)
-El Falı
-Numeroloji
-Tarot
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Fal nedir?
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 11:12:52 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
04 Kasım 2009, 16:53:53
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Dostum bu işten anlıyorsun galiba, bi zahmet falıma bakarmısın ? kötü birşey var ize özelden yaz. yoksa biy biy biy
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
04 Kasım 2009, 20:05:54
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
Dostum bu işten anlıyorsun galiba, bi zahmet falıma bakarmısın ? kötü birşey var ize özelden yaz. yoksa biy biy biy

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir

Bu günkü halin yukarida ben kahve falina bakarim, artik bir gün icersin falinda olanlari o zaman söylerim...
safak'adlı üyenin imzası
04 Kasım 2009, 21:22:32
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
İşin gücün kavga dövüş, kardeşim aşktan meşkten bahsensene bi ,25 kuruş çalışır  dancing dancing dancing dancing dancing
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
04 Kasım 2009, 21:54:21
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
İşin gücün kavga dövüş, kardeşim aşktan meşkten bahsensene bi ,25 kuruş çalışır  dancing dancing dancing dancing dancing

Ben söylemiyorum falina baktim o sekilde yazilmis artik sansina, bahtin bu senin ne yapabilirim.
safak'adlı üyenin imzası
04 Kasım 2009, 22:45:25
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: e bide benim falima bak bari  kiki

benimde bildigim fal 2 cesit.birincisi sezgisel tahminlerden olusuyor.2.si ise uc harfli varliklarin meleklerin katina cikarak meleklerin  Allah tarafindan aldiklari bilgileri aralarinda konusurken uc harfli varliklarin bu bilgileri dinledikleri ve caldiklari.sonrada gidip bunlari falci gecinen insanlara aktirdiklari.
Begum'adlı üyenin imzası
04 Kasım 2009, 22:50:30
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
e bide benim falima bak bari  kiki

benimde bildigim fal 2 cesit.birincisi sezgisel tahminlerden olusuyor.2.si ise uc harfli varliklarin meleklerin katina cikarak meleklerin  Allah tarafindan aldiklari bilgileri aralarinda konusurken uc harfli varliklarin bu bilgileri dinledikleri ve caldiklari.sonrada gidip bunlari falci gecinen insanlara aktirdiklari.

Şafak Hangi guruba giriyor anlamadım. desene adam uçuyor
04 Kasım 2009, 22:52:03
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: bence o sezgisel tahminci.yada internetten sizdrdigi bilgileri bize satiyor  kiki
Begum'adlı üyenin imzası
04 Kasım 2009, 22:54:26
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
bence o sezgisel tahminci.yada internetten sizdrdigi bilgileri bize satiyor  kiki

Vallahi ben  bu sekilde dogum tarihine baktim vede aynisini kopyaladim , buraya getirdim..Dogruluk payi ne derece dogru artik oda ona kaliyor.."Fala inanma falsizda kalma" demisler hihi
safak'adlı üyenin imzası
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.343 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu