Giresun Bilgi Adresi
24 Mayıs 2012, 10:27:29 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Vatan nasıl satılır,hainler,ihanet.
Konudaki Cevap Sayısı
1
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
330

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Serbest Kürsü > Vatan nasıl satılır,hainler,ihanet.
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Vatan nasıl satılır,hainler,ihanet.  (Okunma Sayısı 330 defa)

04 Ocak 2010, 23:51:24
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: "Türkiye'nin bir hain kontenjanı var ve bu nüfusun %10 dur "
                                                                                          Atilla İlhan

Vatan nasıl satılıyor, satış bazen gerçek anlamında toprak satışıyla gerçekleşiyor ki bana göre başlı başına bir konudur ve çok önemlidir. Bazen bilgi satışıyla gerçekleşiyor ki buda bana göre çok çeşitli ele alınabilir,ben örnek olarak TSK içinde oluşan köstebek otoriteyi buna dahil ederim, bazen emperyalist güdümün etkisiyle farklı bir etniğin devlete baş kaldırmasıyla adına hakkımızı istiyoruz dedikleriki yine bana göre etnik kökenli bir halkın hak isteme şekli vatana ihanet, bu vatanın değerlerini satıştır.Bazen dini değerleri kullanarak yapılan ihanet ve satıştırki bunada örnek olarak gülen yapılanmasını görmekteyiz.

Bir döneme damgasını vuran sağ sol çatışması, birileri 68 kuşağından başlayarak bu topraklarda 80 dönemide dahil ülke gençlerini birbirine kırdırmıştır.Emperyalist güdümün tezgahıyla ülkeye sunulan ve yine emperyalist güdümlerce yapılandırılıp yönlendirilen nesiller,örgütler,oluşumlar kardeş olduklarına bile bakmadan,bugün aynı fikirler doğrultusunda mücadele edebileceğini ta o zamanlardan kestiremeden birbirleriyle inandıkları değerler doğrultusunda kandırılarak karşı karşıya getirilmişdi, olan ülkemize,ülkemiz gençliğine olmuşdu. O dönemde nice genç ölümüyle ülkemiz bugün nice aydını,yazarını,bilim adamını,öğretmenini vs yitirmiştir.

AB-D kısacası emperyalist dediğimiz bu güç aynı tezgahı bu seferde etnik ayrışım üzerinden ülkemize kurmuş ve kürt halkını bu anlamda destekleyerek ükemize karşı kışkırtmaktadır.Her ne kadar kürt halkı bunu kabul etmek istemesede hem PKK nın yapılanması ve bugün ki halini almasında,hemde kürt kimliğini tanıtma çabasından ziyade ülkemize ,devletimize bir kürdistan coğrafyası dayatılmasında en büyük rolü bu güç oynamaktadır.

1948 CIA raporunda bile kürt haklarının aksine kürdistan sınırı çizilmiş ve bu sınır bugün hala hükmünü korumaktadır.Sevr Anlamaşıyla neredeyse bağımsız devlet olmaya bir adım kala ,Atatürk'ün bunu reddiyle bu hayalleri suya düşmüştür.

Mevcut iktidarında bu son yaşanan süreçte en büyük hataya sahip olduğunu hepimiz görmekteyiz,yine dışardan alınan icazetle sağlam temeller üzerine kurulmamış bir projeyle ortaya çıkılmış ve malesef bu zamana kadar neredeyse hiç yaşanılmamış bir çok olaya sayelerinde bir satılmışlıkla tanık oluyoruz.

Kürt tarihinin ne denli isyanlarla dolu olduğunu biliyoruz, sadece 86 yıldır süren bir isyanmı,  son 30 yıldır yani PKK nın kurulmasıyla yaptıkları katliamlarla, 1000 yıllık kardeşliği yaşatmamaya aylardır and içmiş olan bir etnikle ve ne acıdır ki kendi iradeleri dışında hareket eden bir güdümlü halk ile karşı karşıyayız.

Doğuda yanlış ve hatalı uygulamaların olduğunu kabul etmeliyiz,hatta bazen okuduklarım,izlediklerim,dinlediklerim karşısında empati kurmadanda geçemiyorum ama bu demek değil ki sadece 86 yıldır,Türkiye Cumhuriyetinin uyguladığı yanlış bir politikası neticesinde bugün bu hal almıştır.Kürt tarihi yıllarca isyanlara tanık olmuş,kimi zaman siyasi,kimi zaman etnik,kimi zamansa dini olarak bu isyanlar baş göStermiştir.

Burda düşünülmesi gereken şey ise "hırsızın hiç mi suçu yok" bu kadar tarihi isyanla dolu bir etnik acaba hiç özeleştiri yoluna gidiyor mu? Yoksa genlerinde bir asilik mi taşıyorlar devlet otoritesine karşı,çünkü tarihinde devlet bilinci taşımayan ,bir devletin nasıl kurulduğunu,ne gibi değerler taşıması gerektiğini,nasıl değer yargıları olduğunu,devleti devlet yapan kıstasların kesinliğini bilmedikleri içinmi yapıyorlar bütün bu yaşananlara?

Devletin kendilerine göre uygulamış olduğu yanlış politika karşısında şefkati dış güçlerde aramakta ayrıca bir aciziyettir , devlet idaresinde olan bir yerin devletini dış güçlere şikayet etmesi  tamamen nankörlüktür ve bunun başka adıda yoktur.

Kürtler artık hak arama konusunda samimi degiller, aksine Türkiye Cumhuriyetine karşı hiç olmadıkları kadar hazımsız ve son süreç doğrultusunda devlete muadil bir otoriteyi yani kendi devletlerini kurma yolunda daha bir azimli oldukları görülüyor.Türk sözcüğünün bile artık tahammül sınırını zorladığını ve bu anlamda seslerini çok yükseltip bazı değerleri bilerek ve isteyerek atladıklarına  şahit olmakla beraber malesef ki yine okşanan başları neticesinde
"DEREYİ GÖRMEDEN SIVADIKLARI PAÇALARI"ülkemize verdikleri zararı,yine iktidarın dışarı icazetiyle yangından mal kaçırıcasına ortaya attığı kürt açılımı,demokratik açılım en sonundada milli birlik projesi dediği-kürtleri çok bağladığını sanmıyorum bu milli birlliğin,onlar milli kelimesinden kıl kaparlar-palazlanmayla bu etniğin "zafer sarhoşluğuyla attıkları naraların sokaklarda neden oldukları ölümlere,17 cm için verilen zararlara,kısacası "çölde gördükleri seraba binayen,hiç olmadıkları kadar şımarıklıklarına tanık oluyoruz.

Sadece ülke içinde bir etniğin başkaldırısıylada meşgul değil gündem,dört koldan sarılmış örümcek ağında direnen bir devletiz şu an.Hem TSK ya yapılan uygunsuz iftiralar ve sataşmalar,hem devlet kadrolarında oluşturulmaya çalışılan din ayaklı gülen kadrolaşmaları derken öncelikli olarak rejimizi bu tehlikelerden ayıklamalı ve bu düzende  daha sert bir yaptırıma gidilip, gerekirse hadleri bildirilmeli,
"Devlet Ana sevkatini degil,baba kuvvetini göstermeli." diyorum.
 Atatürkçü ve Türk milliyetçisi olduğum için  düşüncelerim bu doğrultudadır,zira beni çileden çıkaran samimiyetsiz bulduğum bir etniktir.
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Vatan nasıl satılır,hainler,ihanet.
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 10:27:29 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
07 Ocak 2010, 16:21:20
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: Teskkurler safak...
Begum'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.253 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu