Giresun Bilgi Adresi
24 Mayıs 2012, 01:19:46 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
SON ŞİİR....
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
274

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > SON ŞİİR....
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: SON ŞİİR....  (Okunma Sayısı 274 defa)

23 Aralık 2011, 10:21:20
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Aşkların ölümsüz kadınına...
Yanlızlık şarkılarının söylendiği bir gecenin sabahından sana olan kutsal aşkımın
Vücudumun her köşesini bir nefret gibi sardığı andan...
Hayattan aldığım duyguları kenara bırakıp,sana olan aşkımı sunduğum en değerli hazdan
Vazgeçme sebebim olduğunu bilesin diye yazıyorum sana bu son şiiri...

Dün göz göze geldiğim güzel kızla bakışırken öptüğüm dudaklarını hiç anımsamadığımı
Yüreğimdeki aşkının artık beni hiç durduramadığını bilesin diye yazıyorum...
Bazen içip içip kendi kendime kızıyorum,bu onurlu yüreğim neden sevmek için seni seçti diye...
Ancak kızmak için bile değmeyeceğini anladıkça gözlerimden dökülen yaşlar kadehimdeki kırmızı şarapıma karışıyor...
Ve her yudumda gözyaşlarımdan kadehime akan nefret le yazıdığımı bilesin diye yazıyorum sana bu son şiiri...

Söğüt ağacının zarif dalının esen sert rüzgarlarda narin bir şekilde savrulması gibi olağan üstü
Kurumuş bir ağacın dalında...
Bütün yeşilliğiyle hayata tutunmaya çalışan tek yaprak gibi sıradışıydı oysa benim sana olan aşkım...
Artık sana Kadınım derken gözlerine baktığımda
Annesinin memesini emen küçük bir kedi yavrusunun masumiyeti kadar kutsal olmadığımı
Sana bütün hayatımı çiğnemen için gerektiğinde ayaklarının altına sunmadığımı bilesin diye yazıyorum sana bu son şiiri...

Gözlerine bakarken nefes almanın daha kutsal olduğunu hiç inkar etmediğim sevdam...
Bazen hayattanda nefret ediyor biliyormusun insan...
Acılarımla gömüldüğüm bu derin mezarlıktan...
Artık hiç çıkmayacağımı bilesin diye yazıyorum sana bu son şiiri...

Hayatın kapıldığı çıkar dünyasında çıkar uğruna dostluk kuranları...
Doğallığını kaybetmiş insanların batılı ülkelerin denek faresi olduğunu
Aşkından sararıp solan seven varken sevilenin mutlaka huzursuz olduğunu...
Çekim yasasısının Dünyada mutlaka var olduğunu artık göresin diye yazıyorum sana bu son şiiri...

Nasıl bir insan yaşayamazsa susuz...
Sende yapamazsın bensiz biliyorum be huysuz!
Sevgim kalbinde rahatsız edecek seni hayatın boyunca olacaksın huzursuz
Böyle bir hayatıda göze alasın diye yazıyorum sana bu son şiiri....

.................................................Armağanım olsun...
..............................................S.SHOWTIME..........

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: SON ŞİİR....
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 01:19:46 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.286 Saniyede 29 Sorgu ile Oluşturuldu