Giresun Bilgi Adresi
24 Mayıs 2012, 00:32:02 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sagliginin degerini bilmeyenlere gercek bir tecrübe.
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
400

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Toplum ve Yaşam > Toplum Saglıgı > Sagliginin degerini bilmeyenlere gercek bir tecrübe.
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Sagliginin degerini bilmeyenlere gercek bir tecrübe.  (Okunma Sayısı 400 defa)

28 Temmuz 2009, 16:42:14
Muhlisde
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: Bir arkadasim ama cok samimi arkadasim ama Türk degil o kadar canim isindiki ara sira hatasini görünce ensesine samari patlatiyordum bana dediki yabanci devlette enseye samar patlatinca aci parasi filan aliniyor ama sen agbi desem agbi degil Ölmüs Babam desem oda degil sana darilmiyorum derdi neyse tabiiki hisler karsilklidir düsünsenize karsinizdaki bir insan ve ölümcul hatalar yapinca rahat duramiyorsunuz vede sonunda olan oldu.
6 metre yükseklikten betona kafa üstü cakiliyor ve betona vurmadan öncede demire kafasi carpiyor, kan revan icinde.
orada onu hangi insan evladi görse aglayip sizlardi .
Daha 41 yasinda tek derdi ekmek kavgasi olan Uzak dogulu bir arkadasim ,neyse ambulanslar polis arabalari yetkililer dolustu hemen helikopter cankurtan ile Almanyanin cok ünlü bir üniversite hastanesine kaldirdilar .
Tabiiki ilk gelen duyumlardan öldügü idi neyse ölmemis diye duyunca dünyalar bizlerin yani arkadaslarin oldu
Ama ilerleyen gunlerde doktorlarin tüm omurilikleri yani iskeleti kirilmis deyince 12 kere amaliyat geciripte hic bir gelisme olmayinca insan üzülmeden edemiyor.
Ama hastahanede kral sarayi gibi tam tesekküllü bakim itina ve temiz ama !!!!

EVET ama kaza olayi gecen sene haziran ayinda oldu .
Bu sene Mayis ayina kadar o hastanede kaldi ve Tibben yapilacak baskada birsey olmayinca yaslilar yurduna gönderildi.

Asil bir insan icin dramatik olan simdi basliyor.
Buralarda Yaslir yurdunda insanlara o kadar iyi bakim yapiliyorki allah kimseleri düsürmesin ama insanin kendi evinde o bakim olamaz,gelgelim benim arkadasimin artik elelri kollari hic biryeri tutmuyor yani el ayak sinirleri ölmüs durumda hicbir hareket yok  sadece kafasini az birsey saga az birsey sola oynatabiliyor yukardada yazdigim gibi isketeli parcalanmis.
Yanina gidenlere anlattigina göre bir sinek yüzüne konmus elleri tutmuyor bir sinegi kovalayamamis  hüngür hüngür agliyortabiiki hasta bakicida olmayinca (Gece nöbetinde 1 kata bir hasta bakici 1 katta 3o a yakin yasli insan var )

Insanin acaba bu sagligimiza gereken önemi verebiliyormuyuz yada ne bileyim sükrediyormuyuz diyesi geliyor.
Unutmadan yazayim arkadasim Budistir benim yanina gittigim zaman verdigim teselli (belkide zühürt tesellisidir ) Allaha sükret ve dua et senden daha kötülerde var sen gene akonusabilip yemek bile yiyebiliyorsun (Ama baskalarinin yardimi olmadan yemekte yiyemiyor)

Not.Kazadan önce ve simdiki halinin resmi var ama  bilmeyenler duygu sömürüsü zannederler  zaten vicdanin suanki resmini atmayi kabul etmiyor ben sadece insanoglunun nakörlügüne ve vurdumduymazligina dikkat cekmek istedim iyi forumlar.
Muhlisde'adlı üyenin imzası

Sayın Muhlisde İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Sagliginin degerini bilmeyenlere gercek bir tecrübe.
« Posted on: 24 Mayıs 2012, 00:32:02 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
28 Temmuz 2009, 17:21:53
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:  Arkasin icin gecmis olsun dileklerimi sunuyorum, yinede sükretsin yasadigina bu ülkede insan sagligina cok iyi bakiliyor.Oldugu ülkede belkide kaderine terk edilecekti, kimbilir?
 Bence cok sansli birisi o kazadan vede neticesinden kurtuldugu icin, cok sevdigimiz insanlari kaybettigimizde hayatta olsalarda, yatalak olsalar diye ariyoruz, ama ne yazikki ölen artik geri gelmiyor.
 O arkadasin hafizasinda gecmisi yasayip ondan artik zevk alabilir, ama her seye ragmen simdiki durumunu kabul etmeli ona göre kendini hazirlamali, hayatta yasadigina sükretsin vede umudunu hic bir zaman kaybetmesin, kimbilir bir gün bir mucize olabilir, can cikmadikca yasamdan ümit kesmemeli hic bir zaman.
 Cevremizde cok daha feci durumlari yasayan insanlarida görüyoruz.Tüm zorluklara ragmen yasamaya devam ediyorlar..Kaderde var ise önüne gecilmez, insan yasami ince bir pamuk ipligine bagli, kimin ne olacagi yarini belli olmayan bir zaman icinde yasanacaktir. Kimse yarina sag vede kazasiz belasiz gelecegini bilemez, sadece arkadasin icin kötü bir kader diyebiliyorum. Resimlerinide paylassaydin güzel olurdu, neyse sonra eklersin ibret almak gerekli her seyi ile, tesekkürler.
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
10 Ağustos 2009, 01:34:08
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Gecen hafta ben cok sevdigim birini kaybettim o gün burada fazla takildigim icin, gitme kararim vardi yanina ama ne yazikki kader diyorum olmadi..Cenazesine gitmek nasip oldu, cok savasdi amansiz hastalik ile ama sonu kacinilmaz ne yazikki nelere gögüs gerdi nelere katlandi lakin yasamak her seye deger ölmek her seyi bitirsede, yasama deger gözleri acik olsa dahi, senin arkadasin yinede cok sansli ben kaybettiklerimi ugurladikca, cünkü ölümü bekleyen sayili saniyeleri cok daha iyi anlyior ve korku ile o son anlarda yakaris oluyor Allaha, bir ümit bir umut.
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.244 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu