Giresun Bilgi Adresi
23 Mayıs 2012, 12:43:59 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kendimize ne kadar saygımız var
Konudaki Cevap Sayısı
5
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
620

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Kisisel Gelişim > Kişisel Gelişim > Kendimize ne kadar saygımız var
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Kendimize ne kadar saygımız var  (Okunma Sayısı 620 defa)

17 Kasım 2009, 21:00:55
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Kendimize ne kadar saygımız var

Forumdaki üye sayısına baktığım zaman aklıma ilk gelen şuydu, bununla ülkeyi kurtarmak için bir ordu kurarsınız! Bu, rakamı forumda yansıttığımız kişiliğimizle kıyasladığımız zaman ortaya muhteşem bir toplum örneği çıkıyor.

Üyelerin büyük çoğunluğunda dikkat ettiğim, son derece alçak gönüllü, saygılı, seviyeli, hoşgörülü ve olaylar karşısında esnek, durabilen süper kişilik.

Dışarıdaki hayatta da, burada yansıttığımız kişiliğimizi taşıyabiliyor muyuz?

Evetse, neden dışarıdaki insanlara baktığımız zaman bu kişilikte olmadığından, ya da karşımıza çıkmadığından yakınıyoruz?

Yoksa dışarıda yansıtamadığımız bu harika kişiliği hiç olmazsa burada sanalda yansıtarak kendimizi iyi bir insan olduğumuza inandırarak mutlumu ediyoruz?

Eğer gerçekten iyi bir insan olduğumuza inanıyorsak
Neden toplum gittikçe yozlaşıyor?
Neden insanlar birbirine menfaat çıkar için yaranmaya çalışıyor? Neden adliye koridorları boşanmak isteyen insanlarla dolup taşıyor?
Neden en ufak bir olay karşısında patlıyor ve kavga çıkarıyoruz? Birbirimize bu kadar mı tahammül edemiyoruz…

Şimdi bir kendimizi sorgulayalım gerçekten de insan olmanın vasıflarını taşıyor muyuz? Yoksa kendimizi mi, kandırıyoruz…
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Kendimize ne kadar saygımız var
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 12:43:59 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
17 Kasım 2009, 21:21:21
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Dısarıdan bakıldıgında esnek tahammül gücü yüksek bireyler görüyorsun demek kii,ben yanlıs gördüm o zaman.Gercekte oldugu gibi günün stresine, insanların aldigi kültüre, alınganlık derecesine,yasayıs sekline göre tepkileri var oysaki.Burada da mahkemeler kurulsa davalar acilip bosanmalar gerceklesebilcek.Belki cikarlar yok ama öfkeler,tahammülsüzlükler ortada.Bence insan vasıflarını tasimak beska kriterlerle ölcülmeli...
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
18 Kasım 2009, 13:28:01
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: bence herkesin kisisel gorusu,davranislari,kendi olup olmayisi,alinganligi vs kendini ilgilendiriyor.seninde demek istedigin gibi safak insan durup kendini yargilayabilmeli.
ben kendi adima konusayim.bilmiyorum benim arkadasligimi ne olcude begeniyorsunuz yada begenmiyorsunuz.saygi duyarim.ben gunluk hayatimda ne isem forumda da oyleyim.yani beni nasil biliyorsaniz disardada oyleyim.ikili oynamalar bana gore degil.
Begum'adlı üyenin imzası
18 Kasım 2009, 14:14:15
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Begüm sen son derece hanimefendi,saygılı ,hosgörülü bir insansin her iki yerden de tanidigim kadariyla.Arkadasligindan da son derece memnunum kendi adima...
İkili oynamak herkesin kendi karakteri ile alakali benim kastetmek istedigim sanalda da olsa insanlarin tepkilerinin olabilecegi,yani gercekte nasil tepkiler veriyorsa burda da ayni ölcülerde tepkilerinin olmasi.Bunun ikiyüzlülükle alakasi yoktur dilerim.Kendimi yargiliyorum ve davranis seklim karsimdakinin tutumuyla tepki verebilecegim tarzda....
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
19 Kasım 2009, 11:57:17
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: Haklisin canim benim.Bu arada benim ile ilgili dusuncelerin icinde tesekkur ederim.Bende ayni seylri senin icin dusunuyorum.
Begum'adlı üyenin imzası
06 Aralık 2009, 21:54:47
Bahar
Tam Üye
*

Üye No : 9
     Konu : 28
Mesajim yok! :)
Karma +176/-3

Üyenin Mesajı: Dikkat ettigim sey, bazilarimizin kendisini mukemmele yakin gormesi.
Her ne kadar bunun aksini soylesekte, iletilerimiz bizi ele veriyor.Bu nereden belli;
Hic kimse'nin kendi ozune dair bir oz elestiride bulundugunu pek gormedim acikcasi, istisnalar haric...
Kısaca sanalda olsa gercekte olsa..
Fikir Alis Verisin'de en genel kacinilmaz mekanizma"Savunma mekanizmalari'dir.
Genelde "Ben" diyerek hareket ediyoruz.
Bir elestiri geldigi zaman bunu saldiri olarak kabul ediyoruz ve anlamaya calismadan
en iyi savunma saldiridir" mantigi ile saldiriyoruz.

Ben bu acidan bir özelestiri yapmak istiyorum aslinda:
bilenbilir beni az da olsa biraz alinganimdir ben..
Burada hemsehirlilerimle  fikir alis verisi icin varim, cok gercek ve dogalim..
Baska da, hiic bir niyet ve amacim yoktur saygilar efendim...

Bahar'adlı üyenin imzası

Sayın Bahar İmza Seçmediniz.!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.261 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu