Giresun Bilgi Adresi
23 Mayıs 2012, 12:00:06 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
HOŞGELDİN....
Konudaki Cevap Sayısı
6
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1225

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > HOŞGELDİN....
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: HOŞGELDİN....  (Okunma Sayısı 1225 defa)

24 Şubat 2011, 10:42:28
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Merhaba yarim merhaba gözbebeğim sevdam aşkım çiçeğim ve Dünyadaki tek varlığım...Kadınım merhaba...
Hoşgeldin...
Yepyeni pırıl pırıl sevginin içimde sıkışıp kaldığı tertemiz Dünya"ma...
Bugün herzamankinden daha duygusal bugün herzamankinden daha onurluyum yarınım...
Bugün varlığına armağan oldu bütün bedenim ve sevginle varlığım...

Biliyormusun sen yokken neler yaşadım neler....

Özlemini biriktirdim yokluğunda gözyaşı yaptım...
Sensizliğe yazılan mektuplarımın sayfalarını...
Biraz özlemle biraz maziyle kararken senin sevgini aşkının yüreğimde şahlanışını engelleyemedim...
Yine hüzünlendim yine ağladım erkekler ağlamaz diyen olmadı
yapayanlız dolaştım sensizliğin caddesi dediğim bomboş ve karanlık sokaklarda...
Yanımda sen yoktun!
Yine yapayanlız olduğumu anladım kocaman soğüuk bir dünyada..
Ve karanlığa yürüdüm inatla kadınım insanlığın heryeri aydınlatacağına inandığım düşüncelerimle...
Zaman geçmiyor du kadınım sensizliğe durmuştu kolumdaki saatin ibreleri yelkovan ilerlemiyordu sensizliğin biteceğine inat...
Bitmesin diyordu adeta...
Ama kabullenemedim hiçbirzaman sensizliği reddettim sensizlik ve kimsesizliği...
seni bekledim inatla...Ve geçti işte karanlık günlerimiz...
Geri geldi bak mazideki o güzel günlerimiz...
sen artık hep yanımdasın sevgilim...
hep yüreğine dokunacak yüreğimi okşayacak senin sevgin hoşgeldin perim...
Hoşgeldin benim eşsiz sevgilim yüreğime hoşgeldin....

BÜYÜK SEVDAM KIZIL SAÇLI MELEĞİM... HOŞGELDİN......................S.SHOWTIME...

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: HOŞGELDİN....
« Posted on: 23 Mayıs 2012, 12:00:06 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
24 Şubat 2011, 12:26:34
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Teşekkür ederim duyarlı davranışlar içinde olupda yüreğindekileri bizler ile paylaştıgın için..Ne yazıkki TRT artık siyasi olarak yayın akışını yönetim ile beraber yapmaktadır.Türkiye Cumhuriyetinin vergileri ile ayakta duran ve yurdumuzun en ucra köşelerine kadar yayın yapan bir kuruluş içindeki kadrosu dahil olmak üzere artık hükümete bağımlı olarak yayın yapmakta..Kitlesel toplumda ayrımcılığı artık yayın programları ile yapmaktadırlar..Ama unutulan gercek şudur ki bu ülkede yaşayan % 80 TÜRK halkı, ve bunları asla ve asla unutmaz, o gün geldiğinde ampülü değil, kullandığı cereyanını keser..TRT nin başında bulunan kişi ve kadrosu Giresunspor- Gaziantepspor maçını yayınlarken bir daha düşünsün o kanalın spormu yoksa eğitim amaçllı kanal oldugunu, egerki siyasi gıç yalamak ise benim ve Türk ün ödediği vergiler ile maaşlarını aldığını unutmasınlar...Devletin siyasi çıkar  amaçlı televizyonu olmaz artık, TRT nin özelleştirilmesi gerekiyor. Özelleşmesi ile  Devlet büyük bir kar eder artı o kadar ödenen vergilerde  boşa gitmez..Bu ülkenin daha suyu , yolu, köprüsü sağlık ocağı, itfayesi, hastanesi, sahil güvenliği,vs....olmayan kanını seve seve vermiş ne vatan toprağı var..
Vekilimiz Nurettin Canikli KİT başkanı, her şeyi sattılar yandaşlarına, TRT yi satsınlar nasıl olsa K.İ.T. lerin sonunu getirecekler. KİT devri kapanmıştır..Vekilimiz Canikli ye duyurulur  güneydogu kırsalından değil, Kuzey Doğu Karadenizde  KİT leri elinden alınan Giresun şehrinden oy aldığını unutmasın, bu şehirde yaşayan Türk halkı sanmasınkiler balık hafızalı, biz balığı sadece hamsi olarak biliyoruz ve hafızamızı güçlü tutmak için HAMSİ yeriz..
Ödediğimiz vergiler ile anlamadığımız dilde maç seyretmek değil, vekillik aldığınız yere hizmek istiyoruz Vekilim.....
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
24 Şubat 2011, 13:15:20
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: şafak kardeşim kusura bakma ben yazdığım bu ince meseleyi kaldırıp değiştirdim yazdım sonrada hani o "düşüncelerim çakışıyor" isimli yazımda yazdığım gibi kızdım kendime banane yaaa demeyi öğreneceğimde....oyüzden kaldırıp yerine apar topar hoşgeldin isimli bu yazıyı yazdım...seninkide öbür yazıya hitaben bir cevap olmuş...yani yazdığını sadece ben anlayacağım belki....KUSURA BAKMA...BU BENİM SUÇUM ANLADIMKİ DUYARLILIĞI FAZLA Bİ KİŞİ DAHA VARMIŞ "BANANE" DEMEYİ SENDE ÖĞRENİRSİN İNŞAALLAH ŞAFAK...BEN ÖĞRENECEĞİMİZ PEK SANMIYORUMDA...HAAA BU ARADA TRT ÖZELLEŞSEDE NE FARKEDERKİ...CİNER GURUBUNUN SABAH ATV SİNDE BAŞBAKANIN DAMATI MÜDÜR DEĞİLMİ...
2003 TE  229 MİLYON DOLARA ÖZELLEŞEN "YENİ RAKI"ŞUAN KAÇ MİLYON DOLARA SATILDI BİLEN VARMI?oha ......3.3 MİLYAR TL YANİ ESKİ PARA İLE 3.3 KATRİLYON"A...
EEE BİZ HANGİ SORGULAYAN MİLLETTEN BASSEDİYORUZ BU ADAM LAR ÇIKMIŞ İKİNCİ PARTİ OLURSAM İSTİFA EDERİMİ DİYE MASANIN ÜSTÜNE YUMRUK VUYOR...
DEDİMYA ŞAFAK KARDEŞ...BOŞVER BİZİM BULGURUMUZ KURUYA...BANANE YAAA...DEMEYİ ÖĞRENMELİYİZ...FAKİRLERİN İÇİNDEKİ BAZI ZAVALLILAR KENDİLERİNE VERİLEN 1 ÇUVAL KÖMÜRE KİMLİĞİNİ SATMASINLAR DİYE ONLARI BİZMİ İKNA EDECEĞİZ....TABİ HEPSİ İÇİN "ASLA GEÇERLİ DEĞİL BU CÜMLEM"    Bİ KESİM..AMAN YAA BİZENE YAAA BAK ÖĞRENİYORUM...BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YAŞASIN...BAK YİNE...İYİ GİDİYORUM İYİ YAKINDIR BU İŞİ KIVIRMAM....BANANE YA thankyou

Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
25 Şubat 2011, 02:38:42
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Ne yazıkki konuyu silmişsin ve yazdıklarım ise sadece herkesin görüpde banane demiyenlerden olduğunu gördüğüm için, hislerine ortak olmaktı..Silmek ile sanmaki içini kemiren o haykırış duracak,  bunu şimdi çok merak ediyorum..Bana değmeyen yılan bin yaşasın, yunan atasözü olduğunu biliyorum, yılan çok tehlikeli olduğu kadar çokda soguk sürüngen hayvan, yararı varmı? kemirğenleri öğün olarak tüketir..Zararı varmı? soktuğunda eğer panzehiri yoksa kimi 30 saniyede öldürür, kimide yavaş yavaş kıncal damarlarından ilerleyerek önce felç sonrada canını emerek alır...
Yılanın başını küçük olduğunda ezmezsen yarın büyüklüğü karşısında içini kemiren o acı ile haykırışın çığlıgına kimse kulak dahi asmaz arkasını dönerek kaçarlar..Unutmaki ayak altında olan yılan  her zaman ezilmeye mahkumdur..Biz ayagımız altında olan yılanın küçüklüğüne aldanmayalım, gün gelir büyüdüğünde sokacak bizi! Panzehir dahi kurtuluşumuza fayda etmeyecek sen sen ol sakın olaki aman banane deme çünkü sıra bir gün sanada gelir banada eğerki YILAN olarak görülür veya gösterilirsek...

Kendini ifade edemeyen toplum yok olmaya..İfadenin bedeli bir çuval kömür ise köle olmaya mecburdurlar..
safak'adlı üyenin imzası
25 Şubat 2011, 10:12:23
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Doğru söylüyorsun....ama çok acı bir gerçek var bizler gibi düşünenler gittikçe azınlık olmaya başladı...
Artık herkes "beni sokmayan yılan bin yaşasınla yaşıyor
"OYSA BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DİYENLERİ EN BÜYÜK YILANIN SOKMASINI DİLİYORUM...
Ama maalesef bizler sorgulamayı bile beceremiyoruz bizler hafızalarımızın her hücresine yeni çıkan cep telefonu modellerini yerleştirmişiz yada levis in kotlarını...Çünkü bizde biliyoruzki kendimizin adam olması ve ülkemizde adam yerine konulmak için marka olmalıyız....EEE beyniyle kimliğiyle marka olamayanlarda kıyafeti ile marka olurya zaten...
Bunun dışında adama özelleştirmede yapılan büyük vurgunu anlatıyosun trilyonlarımız uçtu diyosun...Anlamıyoki daha devletin aslında biz vatandaşlar olduğunu benimseyememiş...Adama yapılan yandaş kayırmalarını anlatıyosun...milletin paraları yandaşlara peşkeş çekiliyo diyosun...SEN OLSAN TANIDIKLARINA KIYAK GEÇMEZMİYDİN DİYO...kominist kominist konuşma sende diyo....vurgunu Normal karşılıyo yani enayi...VARMI BÖYLE BİŞEY YAAAAAA.....

Bunun dışında Şafak kardeşim 18 yaşını doldurmuş kız çocuklarının babasının SSK sından bakılamaması için AKP nin yasa çıkarttığını ve artık bakılamadığını bilen varmı...
Okuldan giriş yapılmış sigortaların giriş tarihlerinin silindiğini bilen varmı...Mesela ben 1997 de okuldan giriş yapılmış olarak SSK lı gözüküyordum ama bu yeni hırsızlık yasası ile İLK İŞE BAŞLADIĞIM TARİH yani 2001 de SSK YA İLK giriş yapmış gibi görünüyorum...Bu 4 yılda benim 9 senemi çalıyor aslında emeklilik için..ASLINDA SADECE BENİM DEĞİL BÜTÜN OKUL GİRİŞİ OLANLARINDA....
26 Şubat 2011, 16:54:12
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Haklisin serkan günü birlik yasayanlar gelecege ancak kumun altindan kafasini kaldirarak bakmak ile bir seyleri degistiremezler..Baski altina alinmis bir toplum sadece itaat eder, ugradigi haksizliga karsi hakki olsa dahi sunulani nimet olarak görür...Zavalli insanlar hakkini arasada direnc gösteremeyen koyun sürüsü oldugu sürece kavalin sesine daha cok giderler..Ülke insanimizin ipine her yönden dügüm atilmis ki artik sesini cikartamaz olmuslar.Ülkede yasadiklarini dizi filmi gibi izleyenler unutmasinlar ki her filmin bir sonu oldugunu, sonumuz iyi olmayacak senaryo coktan yazilmis cemaatler tarafindan sadece bölümleri seyir ediyoruz...
Sosyal devlet anlayisinda temel insan haklari her seyden önce gelir..Yönetim bu haklari vermek zorundadir, karsiliginda hic bir hak talebi olmadan, cünkü birey karsiliginda vergisini pesin ödüyor..Tehdit ile sadece ückagitci bir toplum orataya cikar...Gelecek nesil artik ückagitci ve cemaat bir toplum olarak  Atatürk Cumhuriyeti altinda yetistiriliyor..
safak'adlı üyenin imzası
03 Mart 2011, 09:29:51
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Bu ülkede hak arayanların belli sıfatlarla çağrıştırıldığıda bir kesin...
Şöyle bir acı gerçek var hamile bir kızın aradığı hakla ilgili sokağa dökülerek sesini duyurmasını "belkide karnındaki çocuğun daha iyi yaşaması için" taktirle karşılayacak yerde...
Polis kızcağazın karnına tekme attığında "şunu yargılıyoruz" (hamile kızın orada ne işi vardı)Peki kız hamile olsun yada olmasın polis in kıza tekme yada yumruk atma hakkı varmı YOK!Eeeee biz zaten halk olarak sorgulamayı öğrenememişizki...osmanlı imparatorluğu zamanından beri baskı ile büyümüşüz...
Devlet bizim için tokmak!!gibi gel başımıza vur!!Hangi parti olursa olsun şafak bizler önce yargılamayı iyi bir şekilde öğrenmeliyiz...
Daha dün akşam Hakkari"de 6 polise saldırıp 1"ini ağır yaralamadılarmı...Bu saldıran şerefsizlere polis devlet hiçmi dur diyemiyor...Hani Devlet gücü hani güçlü ülke hani Akşama eve dönmesini bekleyen babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenen minik yarunun hakları...
Bitaraftanda torba yasayı protesto edenlere uygulanan şiddet!!!Ve ikisini kıyasla biri ülke bütünlüğüne yöneliyo...tık yok!!torba yasayı protesto edenler ailelerini daha iyi geçindirmek için insanca yaşama haklarını hatırlatıyo...KARŞILIĞI COP VE BİBER GAZI!!TV BAŞINDA İZLEYEN KÖR CAHİLDE DAHA ONLARIN NİYE SOKAKLARA DÖKÜLDÜĞÜNÜ BİLE ANLAMAYA ÇALIŞMADAN TORBA YASAYI PROTESTO EDENLERE VURUYO ANARŞİST MÜHRÜNÜ...EEE HANİ SORGULAMAK!!!HANİ... !BU ÜLKE BİTMİŞ BE ŞAFAK BU ÜLKEDEN BİR CACIK OLMAZ!!!UZUN SÜRE DAHA MEEE LİCEZ SENİN ANLAYACAĞIN...DEDİMYA BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMEYİ ÖĞRENMEYİ KAFAMA KOYDUM...
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.247 Saniyede 36 Sorgu ile Oluşturuldu