Giresun Bilgi Adresi
11 Şubat 2012, 07:49:38 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Konudaki Cevap Sayısı
12
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1048

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Sayfa:  1 [2]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: HİSSEDİYORUM KENDİMİ  (Okunma Sayısı 1048 defa)

11 Kasım 2009, 19:24:55
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
ATATÜRK'E MEKTUP... CEYDA GÖRK

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu,Türk Ulusunu karanlık geleceğinden aydınlıklara çıkaran ve üstün insani mezietleriyle, bizi bu gün hristiyan çocukları olarak doğmaktan kurtaran ulu önderim Atatürk...
Bu mektubu size yazıyorum.
Yazmak ihtiyacındayım .Çünkü beni, bizi, ancak siz anlarsınız.
Bu mektup; sizin aydınlattığınız yoldan yürüyen ve sonsuza dek yürüyecek olan güvendiginiz vatan evlatlarının mektubudur.

Size minnettarız. Bunun o kadar çok sebebi var ki, saymakla bitmez.
Sizin deha seviyesindeki beyin gücünüz, bir çok dünya devletine örnek olmuşken, aydınlığınızın modası geçmiş olduğunu düşünen,sizin fikirlerinizi çağdışı ideoloji ve doktrinler olarak gören ve göstermek isteyen insanlar çıktı aramızdan.
Bu insanlar , sizin ebedi aleme geçişinizden sonraki yıllarda, ürkütmeden, şirin gözükerek, göz boyayarak, oyalayarak, her şekilde siyasi, dini, etnik unsurları kullanarak, temelini kurup bina ettiginiz Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletini içten içe kemirmeye başladılar.
Bu gün öfke, endişe, ikaz ve itirazlarımıza, köhnemiş milliyetçilik , bu vatan ve bayraktan ödün verilmeyeceğini haykıran hepimize, gayrı demokratik etiketi yapıştırıldı.

Biz bunlardan ürkenler değiliz Atam.
Bizler; edep ,ahlak , gelenek ve göreneklerimizle Türk Milletiyiz. Askeriz, şehidiz, gaziyiz.
Bu gün gözümüzün bebeği olan Türk Ordusuna dil uzatılıyor. O büyük askeri dehan ile , harp stratejinle parmak ısırtan, kazandığın ve milletçe kazandığımız Kurtuluş Savaşımıza iftiralar atılıyor. Soykırımlarla suçlanıyor ve kabule zorlanıyoruz.
Bu gün, sana ve devrimlerine iftiralar atmak, bazı kesimlere prim yaptırıyor.
Genç beyinler yıkanarak, çağdışı kılıklara büründürülmek isteniyor. Bunun ismine de insan hakları ve demokrasi deniyor.
Birlikte düşmana karşı durduğumuz kürt kökenli vatandaşlarımız, ellerine en donanımlı silahlar verilerek, Türk Milletine , Türk Ordusuna kin ve ölüm kusturuluyor.
Sizin muhteşem zaferinizin karşısında eriyen Avrupa ve digerleri , şimdi o mağlubiyetin acısını
çıkarmak istiyorlar.
O zaman yapamadıklarını şimdi iğrenç Bizans entrikalarıyla, içimizden bazılarını alet ederek, bizi kapılarında "bizi aranıza alın" diyerek yalvarıyor hale getiriyorlar.Bu yalvarmalara dayatma olarak,
her türlü emellerine zemin buluyorlar.

Sevgili Gazi'miz. Sevgili Mustafa Kemal'imiz, Atatürk'ümüz...
Biz senin o çakmak çakmak gözlerinden yayılan , bizi ışıtan ve ısıtan ateşle, hepsinin üstesinden geleceğiz. Bu yolda ölmek var, dönmek yok hiç birimize.
Ne sizin ruhunuzu, ne o cennet mekan şehitlerimizin ruhunu azapta bırakmayacağız.
Buna andımız var.
Size bu mübarek görevi ve başarıyı nasip eden Yüce Allah da şahittir ki, biz ne Avrupaya ne Amerikaya uşaklık yapmıyacağız.
Medeniyet ve demokrasi adı altında, insan hakları diyerek, parçalamaya uğraştıkları bu Cumhuriyet, bu vatan ve aziz bayrak, kanımızın son damlasına kadar, aklımızın bedenimizin son hücresine kadar korunacak ve kıyamete dek yaşatılacaktır.

Ebedi hayatınızda, sonsuz dualarımız ve şükranlarımız sizinle Atam...

BENİMDE DUYGULARIMA TERCUMAN OLAN BU DEĞERLİ  YAZIYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ÇOĞUMUZUN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ BU YÖNDE, AMA BUNA DA KARŞI ÇIKANLAR OLACAKTIR, NE DİYELİM ANLAYANLAR YETER BİZE...
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: HİSSEDİYORUM KENDİMİ
« Posted on: 11 Şubat 2012, 07:49:38 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
12 Kasım 2009, 19:34:22
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Ben bu yazıyı yazan büyük yürekli kadını önce ayakta alkışlıyor sonra bu önemli ve yaşadığımız sivil darbeyi en açık bir şekilde ortaya koyan paylaşımı bulup burada Paylaşan sevgili kardeşim Şafak"a çok teşekkür ediyorum ve ekliyorum....

Dün biçok firmaya,fabrikaya gittim görüşme esnasında bir çoğu iflasın eşiğinde olduklarını personellerin maaşını bile veremediklerini ençok evlerinin kirasını veremeyecek duruma gelen personellerini boş çevirmekten rahatsız olduklarını söylediler...Daha sonra yolumun üzerine olan ç........ ADINDAKİ bir fabrikaya gittim girişte 3 güvenlik vardı işler iyi gözüküyordu SEVİNDİM sonra görüşmem gereken kişi geldi...
Sohbete başladık...Ben:burası ne fabrikası üretiminiz ne üzerine diye sordum yetkili matbaa dergi ve kitap basıyoruz diye cevaplıyor...ben yine soruyorum peki bunlar hangi dergiler....yetkili cevaplıyor sızıntı,aksiyon....

ben tekrar soruyorum peki kitaplar hangileri....

yetkili cevaplıyor milli eğitimin okul kitapları...BEN GÜLÜMSÜYORUM İMALI BİR ŞEKİLDE,

VE YAZIK YA DİYORUM YETKİLİYE BU ÜLKE TARİHİNDE HİÇ BU KADAR SİSTAMATİK BİR YAĞMALAMA GÖRMEDİ...Ne garipki devlet bir ihale açmış ve bu ihaleyi devlete en yakın gülen gurubunun matbaası kazanmış diyorum...Yetkili sadece bana hak verircesine gülümsedi ama ne yapsınki oda ekmek kavgasında lokmasını yiyor...Başka çaresi yok...
Ve anlıyorum ilkokul mezunu gülen in 150 milyon dolarlık servetinin kaynağını...
Sonra gazetede okuyorum 11.000 cumhuriyet savcısı hakkında soruşturma açıldı diye...Birileri intikammı alıyorlar ne....
Büyük ve objektif düşünen Büyük insanlığa armağan olsun......S.SHOWTIME
SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
11 Şubat 2010, 19:27:38
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: ..............Hazmedemiyorum.........

Sızıntı dergilerinde türk hava yolları reklamları görmeyi...
Cumhurbaşkanımızın memleketlisi Kayseri sporda Türk kızılay"ının reklamını görmeyi
Halk açlıkla boğuşup elektirik fiyatlarının yüksekliğini taşıyamaz evine kömür alamazken...

Cumhurbaşkanımızın devletin bütcesiyle parmağında 470.000tl lik yüsük taşıyan eşini ve beraberindeki 180 kişilik ne için orada yanında olduğu bilinmeyen bir kafileyle gezinti yapmasını...

Tekel işçilerinin tekel gibi halka ait bir kurumu sattıldıktan sonra kapının önüne apar topar konulmasını...
Her hakkını arayan işçi ve çevrecinin vatan haini gibi algılanmasını...
Demokrasiden bahseden başbakanın demokratik bir hak olarak farklı düşünenler tarafından protesto edildiğinde sinirden kıpkırmızı olmasını...

Dünyanın en kapsamlı en cin fikirli çevreci örgütü Grenpace nin haklı protestosuna maruz kalan başbakanın protestocuyu anlamaya çalışmak bir nebze o kişinin gözünden bakmak yerine işkence yapılırcasına dışarı çıkartılan eylemciye nefret dolu gözle bakmasını...

Ve bu insanın ülkemde başbakan olmasını hazmedemiyorum...

Giresunun yıllardır hiç yatırım alamamasını oysa güneydoğuya yeni yatırımlar için düğmeye basılmasını...

Her geçen gün biraz daha içimizdeki farklılıklardan uzaklaştırılmayı ve hukuk adamlarının üzerine atılan organize lekeleri...

Gazete adı altında çıkan iftira ve kirletme makinelerini askerimizi yıpratmayı bir türlü istedikleri seviyeye gelmemişçesine sürdürenleri...Hazmedemiyorum...S.SHOWTIME...

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Sayfa:  1 [2]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!