Giresun Bilgi Adresi
10 Şubat 2012, 07:10:15 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Konudaki Cevap Sayısı
12
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1045

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: HİSSEDİYORUM KENDİMİ  (Okunma Sayısı 1045 defa)

26 Ekim 2009, 17:52:44
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: HİSSEDİYORUM KENDİMİ.......26.10.2009..................

Hislerimin yemyeşil bahçesinde toplanmayı bekleyen kiraz ve dallarının arasında kaldı benim sevdam....
Bense;
Bu yeşil bahçenin tam ortasında birasını içip seni düşleyen bir adam....

Ve nasihat alıyorum.
Ölüm var hayatta yanlız kalmak geçicidir diyen dostlardan...
Seni özlüyorum öylesine derinden bıkıyor gibi oluyorum sensiz....Bu kahrolası hayattan....

Uçsuz bucaksız bir ovada Saatimin zamandan hesap sorduğu bir anda
Yüzün gibi Ay gibi parlıyor benim sevdam....
Radyomda çalan Zeki MÜREN Dilek çeşmesi ile diliyor sanki seni....Benim için Allah"tan....

Yaşanmışlığımın ölümsüz çiçeklerinde tomurcuklar kadar doğal yeşeren unutulmaz kadınım...

Yaşanmışlıklar benliğimin tam ortasında duruyor...Kalbim dayanmaz silmeye yetmez inan zamanım...

İçinde kocaman çukurlar olan dev bir ormanın arasında her tarafını sarmaşıklar kaplamış küçük bir kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi...
Kurtarılmayı bekliyorum senin tarafından...

Ve nasıl korkuyorum bilebilsen birtanem...
Senin yokluğunda yarından....

Yaşamımı zenginlet gülücüklerinle olurmu uzakta olsan en azından...

Ey yağmurlardan sıkıldığımda Güneş"im Güneş"ten sıkıldığımda yağmurum hayattan sıkıldığımda ise Cansuyum olan kadınım....

Bu akşam
Çatı katına atılmış
yırtık kumaşında yüzlerce hatıra saklayan eski bir koltuk gibi hissediyorum kendimi...
Ve ölmekten korkmadığımı çok iyi biliyorsun Sevgili UNUTMA OLURMU BENİ...

Yaşam adında simsiyah bulutların arasında uçan Yüz yaşında bir karga gibiyim...
KANATLARIM KIRILIYOR yine SENSİZLİKTE SEVGİLİ....

Pamuk kalpli meleğime....

............kırmızı başlıklı kıza..............................................................

.................................Son günlerde yazdığım şiirlerin arasında en çok içime sinen şiirim...

Yüreğimdeki umutları Dürüstlüğüme sardım ve yarınlarımın içine kattığım hayallerimi sana adadım kadınım...

.......................................................................................S.SHOWTIME.........

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: HİSSEDİYORUM KENDİMİ
« Posted on: 10 Şubat 2012, 07:10:15 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
28 Ekim 2009, 13:13:03
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Cumhuriyetimizin 86.yıldönümü herkese kutlu olsun....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Son günlerde bazı cemaatçi yayın organlarının A.K.P YE YALAKALIK YAPMAK İÇİN TÜRK YERİNE TERÖR YANDAŞLARI RAHATSIZ OLUYO DİYE TÜRKİYE KELİMESİNİ KULLANMALARINI NEFRETLE KINIYORUM...Normal kınamakdan pek anlamazlar biliyorumda....Zaman gazatesi reklamlarından sonra önyargımı kırmak için aldım ama okuyamadım tıpkı A.K.P nin yayın organı gibi hala taraflı yayınına devam...

YAŞASIN 29 EKİM YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN CUMHURİYET BAYRAMI VE LAİK ÜLKEMİZ......S.SHOWTIME...

Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
28 Ekim 2009, 15:52:03
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: İnsanın sevdigine seslenisi sanırım bu kadar icten bu kadar güzel olabilir.Duygulanırız hepimiz ama hissettiklerimizi kagitlara dökmek neden bu kadar imkansiz gelir bazılarımıza.Yeteneksizim belkide ,iste bu yüzden,isyanım....
Yıllar asla alıp götürmesin yüregindeki kadina seslenisini...Cok begendim cok haccak yazmışsın gercekten.Arada yaz ki bizimde duygularımız bayram etsin...

Bende Cumhuriyetimizin 86.yıldönümü kutluyorum,Yaşasın Cumhuriyet diyorum ...
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
01 Kasım 2009, 17:52:42
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Begüm....
Senin yazdığın yorumlar zaten benim şiirlerimi yada kimi sevdiklerime göre düz yazılarımı geride bırakıyo...
Sen boşver şiir falan yazma bizim bapuçumuz dama atılır sonra...
Bence senin başka anlamlarda benden daha çok yeteneğin var...Mesela kitap okumak ve okuduğun herhangi birşeye benim baktığımdan çok daha boyutlu bakmak....Bence buda çok önemli ve benden üstün olduğuna inandığım yeteneklerinden sadece biri.........Teşekkürler Cumhuriyet Kadını.......S.SHOWTIME
01 Kasım 2009, 18:51:10
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Showtime  siirlerini gercek duygular ile yazmissin, hasret, bekleyis, özlem ayrilik, hüzün , isyan her sey var icerisinde, umarim o sevdigin kadinina en kisa zamanda kavusursun, o uzaklarda olduguna göre neden hala bekliyorsun, bu kadar özlemin sinirlari mesafeleri yoktur..Selamlar olsun cumhuriyetine sahip cikan erkek ve bayanlarina....

safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
05 Kasım 2009, 18:06:42
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Şafak merhaba aslında bazen ayrılıklarda sevgiye dair ayrılanlarda hala sevdalı kelimesinin anlamını anımsaması gerekiyo herhalde insanın bende anımsama sırası gelmiş bir zavallıyım herhalde kimbilir....
Beklenen gün gelecekse insanların o günü beklerken ince belli bir çay bardağında duran ışıltılı taptaze bir çay kadar güzelleştiğide bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir...BENİM TARAFIMDAN bunepeki yeterki duygular saf ve doğal olsun...
Bu arada CUMHURİYET imize sahip çıkamıyoruz neyazıkki ergenekoncu diye tutuklarlar diye korkuyoruz...Ama evimde masmavi gözleriyle koyu kahve çerçeveden bana bakan karizmatik adam diyoki!
Biz CUMHURİYET i kurarken sizin bedelinizi bile ödedik artık siz değil beni pastadan çıkartacak kadar Anlayamamış lar bedel ödeyecek...Ve ekliyor gerçi onların beni anlayabilmesi için 100 yıl yaşamaları gerekir....S.SHOWTIME.......Buda benden.... büyük insanlığa armağan olsun.......
05 Kasım 2009, 23:28:30
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
Ama evimde masmavi gözleriyle koyu kahve çerçeveden bana bakan karizmatik adam diyoki!
"Biz CUMHURİYET i kurarken sizin bedelinizi bile ödedik artık siz değil beni pastadan çıkartacak kadar Anlayamamış lar bedel ödeyecek....S.SHOWTIME

Armaganin icin tesekkürler, kimbilir belkide anladigimiz halde anlamamak icin caba harciyoruz..
safak'adlı üyenin imzası
06 Kasım 2009, 17:39:07
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Anlayamamış diye kastettiklerim Cumhuriyet resepsiyonunda pastanın içinden Atatürk çıkartanlardı ben senin Yüce Atatürk ü çok iyi anladığını biliyorum canım kardeşim Şafak kendine iyi bak Atatürk çülüğünle ve hoşçakal...
06 Kasım 2009, 19:44:23
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
Anlayamamış diye kastettiklerim Cumhuriyet resepsiyonunda pastanın içinden Atatürk çıkartanlardı ben senin Yüce Atatürk ü çok iyi anladığını biliyorum canım kardeşim Şafak kendine iyi bak Atatürk çülüğünle ve hoşçakal...

Tesekkür ederim..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
EY TÜRK GENCLIGI!!

Bunu hic bir zaman unutmayalim, asla ödün dahi vermeyelim..
safak'adlı üyenin imzası
10 Kasım 2009, 19:25:38
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Ölümsüz olduğunu biliyor sadece özlemimize Ülken için yaptıklarını bilince söz geçiremiyoruz Yüce ATATÜRK...
Helede Dünya"nın en asil milletlerinden bir halkken gittikçe soykırım yapanları ağırlayan ülkeyi yönetenlerin dünyanın terörist dediğine sahip çıkan bir zihniyette oluşu...Ülkemin en milliyetçi illerinden biri olan Yozgatta bile halkın parası yani bizim vergilerimizle kurulmuş bir fabrikanın Araplara satılması...

İstanbul büyükşehir belediyesinin son olarak Mehter takımını özelleştirip bir yıllık mehter takımı ihalesi açıp (jet hızıyla) bu mehter takımı şirketinin istanbul büyükşehirin 1 yıllık mehter takımı gereken yerlerde çalma karşılığı olarak 2,5 trilyon paranın belediye tarafından Mehter takımı ihalesini kazanan şirkete jet hızıyla aktarmasını bilince seni çokkk özlüyoruz be ATAM...

Ülkemizi yönetenlerin Gazi maaşlarına 6 tl zam yapışını görünce yetim şehit evlatlarının maaşına 11 tl zam yaptığını bilince...Yani bir anlamda bu kutsal insanların aileleriyle dalga geçilince...
Tayyip onayıyla trilyonlar verilip domuz gribi aşısı alındıktan sonra...
TRT ye çıkan  Tayyip erdoğanın bu aşılar avrupadakinden farklı oyüzden vurulma konusunda biraz tereddütlüyüm zaten vurulan bikaç kişiyede alerji yaptı demesini görünce...Ozaman niye aldırdın be adam deyip...
sonrada para cebinden çıkmıyoki karton toplayarak geçimini sağlayan çıplak ayaklı küçük çocuğun bile aldığı ekmekte fırına verdiği verginin parası bu para deyip kendi kendime seni çooookkk özlüyorum be ATAM...

Taraf gazetesinin senin yıllar sonra hala bu denli gündemde kalıp gazete sayfalarında boyboy fotolarından rahatsız olmasını görünce seni dahada Severek ÖZLÜYORUM BE ATAM...RAHAT UYU IŞIĞIM....
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!