Giresun Bilgi Adresi
29 Temmuz 2010, 13:33:59 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Giresun Adası Videosu
Konudaki Cevap Sayısı
6
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
230

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun Genel Bilgi > Giresun Adası > Giresun Adası Videosu
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Giresun Adası Videosu  (Okunma Sayısı 230 defa)

28 Şubat 2010, 19:15:31
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*
Sen, sen ol! Asla biz olma.

Üye ID 2

W-M Cinsiyet: Bay
Nerden Mülheim An Der Ruhr
Kayıt Tarihi 25 Eylül 2008, 00:00:00
Mesajları Mesaj Sayısı: 2,850
Özeli Açtığı Konular:1364
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı:

<a href="http://tr.myvideo.de/movie/7070786" target="_blank">http://tr.myvideo.de/movie/7070786</a>

safak'adlı üyenin imzası
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,217

View Profile
Re: Giresun Adası Videosu
« Posted on: 29 Temmuz 2010, 13:33:59 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
28 Şubat 2010, 23:09:09
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye ID 51

Nerden Hollanda
Kayıt Tarihi 24 Haziran 2009, 11:15:37
Mesajları Mesaj Sayısı: 358
Özeli Açtığı Konular:40
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: Guzelmis...adaya gitmeyeli 6-7 sene var.cok iyi oldu saol safak...
Begum'adlı üyenin imzası
02 Mart 2010, 16:06:21
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*
Sen, sen ol! Asla biz olma.

Üye ID 2

Nerden Mülheim An Der Ruhr
Kayıt Tarihi 25 Eylül 2008, 00:00:00
Mesajları Mesaj Sayısı: 2,850
Özeli Açtığı Konular:1364
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: Karadenizin tek yasanabilir adasinin detayli bir videosu yokya helal olsun Giresun da yasayanlara, tanitimini dahi yapamiyorlar Giresun ADA sinin..Baska bir sehrin yada devletin elinde olsa neler yaparlardi kimbilir..Adanin üstü kadar deniz altindaki görüntüleride muhtesem, bakalim nasip ise bunu ne zaman detayli bir sekilde cekecekler..Esasli olarak adamizin  videosu Trt arsivinde olacak ama yayin tarihini bilmedigin icin bulamadim internet ortaminda, kisilerin cekmis olduklari ile idare ediyoruz .Gece ve gündüz kalmak ile o havayi solumak gerekli, tabiki dalgali havaya raslamadan kendim ise en son  2007 yilinda gitmisdim, biraz derli toplu düzenlenmisdi..Su anki halini bilmiyorum ?ilkbahar aylarinda kus yumurtalari ve yavrulari yüzünden yasak getirilmis oldugu hakkinda malumatim var..Gidenler ne gibi bir yapi ve uygarlik yasadigini görmüs olmalidir..Üzerindeki bitki örtüsü olarak cinar,incir agaclari ve defne, sarmasik, türlerini görebilirler..Su sarniclari ve manastir kalintilari , sur ve nöbetci kulesini rahatlik ile gidenler göreceklerdir. Dogu kisminda halk dilinde bilinen Hamza tasi yedi mayisda ugrak yeri olarak bilinir..Kuzey yönü adanin en derin kismidir, kayiklarin yaklastigi kücük koy olarak  güney kismidir.Buradan Adaya girisi ve cikislar saglanir..
safak'adlı üyenin imzası
03 Mart 2010, 10:24:05
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye ID 51

Nerden Hollanda
Kayıt Tarihi 24 Haziran 2009, 11:15:37
Mesajları Mesaj Sayısı: 358
Özeli Açtığı Konular:40
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: Gercekten haklisin safak.Bazi seylerde oldugu gibi bundada elimizdeki hazinenin guzelliklerin kiymetini bilemiyoruz malesef.Martilarin yumurtlama zamani adaya gitmek gercekten cok tehlikeli.O zamanlarda bende lisede izci liderligi yaptigim donemde adaya cop toplama etkinligi duzenlenmisti ve adaya gitmistik bi gurup izciyle.martilar nerdeyse gozumuzu oyacakti.tepemizde nasil donuyorlardi.isimizi halledip terkettik zaten adayi.izcilerin hafta sonu kampida oluyor adada.1 yada 2 gece adada kaliniyor.cok hos bi ortam.Adaya cikinca buyulenmemek,Giresunun guzelligini adadan izlemek gercekten cok guzel...
Begum'adlı üyenin imzası
04 Mart 2010, 09:44:43
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye ID 7

Mesajları Mesaj Sayısı: 443
Özeli Açtığı Konular:124
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: Çok icerik göremesemde yazdiklarinizi okumam acisindan bir sıkıntı yok Tesekkürler paylasiminiz icin Giresunluyum ama adayi uzaktan seyretmek disinda hic bir sey yapmadim....
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
06 Mart 2010, 01:12:08
SHOWTIME
Yeni Üye
*

Üye ID 70

Nerden izmir
Kayıt Tarihi 06 Ağustos 2009, 09:31:24
Mesajları Mesaj Sayısı: 46
Özeli Açtığı Konular:26
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: Hyatımda hiç adaya gitmeyenlerdenim umarım birgün deniz fobimi yenersem adaya gitmek ordan eşsiz güzelliği ve şirinliğiyle insanlarının doğallığıyla gülüm seyen giresunu görmek isterim...inşallah bir gün fırsatım olur...
SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
06 Mart 2010, 04:28:14
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye ID 7

Mesajları Mesaj Sayısı: 443
Özeli Açtığı Konular:124
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ruh Halim

Üyenin Mesajı: SERKAN SEN Mİ SİLDİN GELDİM ADLİ YAZİYİ NEREYE KAYBOLDU ANLAMADİM....
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!