Giresun Bilgi Adresi
22 Mayıs 2012, 14:24:13 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Espiye Eğitim Durumu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
287

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun İlceleri > ESPiYE > Espiye Eğitim Durumu
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Espiye Eğitim Durumu  (Okunma Sayısı 287 defa)

07 Ekim 2009, 01:36:37
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Espiye Eğitim Durumu

lçe Milli Eğitim Müdürlüğü ; l İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2 Şube Müdürü, 2 Şef, 2 memur ve 2 Hizmetli olmak üzere 9 personel ile görev yapmaktadır. Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi binası olmadığından Hükümet Konağının 2. katında hizmet vermektedir.

Eğitim Kurumları ; 2005-2006 Eğitim öğretim yılında İlçe Merkezinde 1 Çok programlı Lise,1 İmam-Hatip Lisesi, İlçemiz merkez ve mahallelerinde 4 İlköğretim Okulu,1 Pansiyonlu İlköğretim Okulu, Köylerde ise 1 Y.İ.B.Okulu, 5 bağımsız ve 18 Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim olmak üzere toplam 29 adet İlköğretim okulu eğitim öğretimi sürdürmektedir. Okulsuz köyümüz yoktur.

2005-2006 Eğitim-Öğretim döneminde İlçemiz Merkez ve Mahalle İlköğretim Okullarında l049 kız ve l052 erkek olmak üzere toplam 2101 öğrenci öğrenim görmektedir. Birleştirilmiş Sınıflı İ.Öğretim Okulları ve Köy İlköğretim Okullarında ise 943 kız ve 1002 erkek olmak üzere toplam 1945 öğrenci öğrenim görmektedir.

Adabük Hasan Ali Yücel. P.İ.Okulunda 196 Kız, 261 Erkek olmak üzere toplam 457 öğrenci öğrenim görmekte olup bu öğrencilerden toplam 175 öğrenci yatılı kalmaktadır. Bu okulumuzda 18 öğretmen görev yapmaktadır.

Ayrıca İlçemiz Kaşdibi köyünde l adet Y.İ.B.Okulu olup bu okulumuzda 2005-2006 Eğitim öğretim döneminde 235 kız ve 193 erkek olmak üzere toplam 428 öğrenci öğrenim görmekte bu öğrencilerin 393’ü yatılı kalmaktadır. Bu okulumuzda 21 öğretmen görev yapmaktadır.

Orta öğretim Kurumları ; İlçemiz Çok Proğramlı Lisesinde 2005-2006 Eğitim-Öğretim döneminde 305 kız ve 493 erkek olmak üzere toplam 798 öğrenci öğrenim görmekte,öğrencilerin 50 kız ve 104 erkek olmak üzere toplam 154’ü yatılı kalmaktadır. Bu okulumuzda 51 öğretmen görev yapmaktadır.

İmam Hatip Lisesi ; İlçemiz İmam-Hatip Lisesinde 2005-2006 Eğitim-Öğretim döneminde 55 kız ve 136 erkek olmak üzere toplam 191 öğrenci öğrenim görmekte,öğrenim görev öğrencilerin 125’i yatılı kalmaktadır. Bu okulumuzda 15 öğretmen görev yapmaktadır.

İlçemizde kültürel faaliyetler okullarımızın kendi çabaları ile yapılmaya çalışılmaktadır. Yeterli salon olmadığından herhangi bir organizasyon yapılmamaktadır.

Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ; Halk Eğitim .Müdürlüğünde l Müdür, l Müdür Yrd. ve l Hizmetli görev yapmaktadır. Halk Eğitim Müdürlüğüne ait hizmet binası vardır.

İlçemizde Okuma yazma bilenlerin merkez ve köylerde oranı % 95 civarındadır. Okuma yazma bilmeyenlerin çoğunluğunu kadın nüfusu teşkil etmektedir. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2005-2006 Eğitim öğretim döneminde İlçemizde Okuma-Yazma Kursu, Bilgisayar Kursu, T.Giyim Kursu, M.Nakış Kursu, Arıcılık kursu,Alçı Dekorasyon kursu,Alçıpen,Ahşap Boyama,İngilizce,Halkoyunları,Ensturman(Ut,Ney)olmak üzere 21 adet kurs açılmış olup bu kurslara 478 kursiyer devam etmektedir.Anne baba eğitimi hususlarında 6 adet seminer verilmiş olup bu seminerlere 460 kişi katılmıştır.

İlçemizde yüksek öğretim kurumları yoktur.

safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Espiye Eğitim Durumu
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 14:24:13 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.341 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu