Giresun Bilgi Adresi
22 Mayıs 2012, 13:58:13 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Evli Bir Cift, Üçüncü Evlilik Yıldönümleri ve Gün Sonu Günlüklerine Yazdıkları
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
463

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Serbest Kürsü > Evli Bir Cift, Üçüncü Evlilik Yıldönümleri ve Gün Sonu Günlüklerine Yazdıkları
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Evli Bir Cift, Üçüncü Evlilik Yıldönümleri ve Gün Sonu Günlüklerine Yazdıkları  (Okunma Sayısı 463 defa)

16 Kasım 2009, 20:13:08
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Evli Bir Cift, Üçüncü Evlilik Yıldönümleri ve Gün Sonu Günlüklerine Yazdıkları
kadının Günlüğü

Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.

Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.

En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum.

Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız..

Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş.

Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.

O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum.

Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam?

Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.

Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Erkeğin Günlüğü :

Öff be, FENERBAHÇE yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi...

alıntı....

betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Evli Bir Cift, Üçüncü Evlilik Yıldönümleri ve Gün Sonu Günlüklerine Yazdıkları
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 13:58:13 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
17 Kasım 2009, 02:10:06
yener629
Hürgeneral
Tam Üye
*

Üye No : 41
     Konu : 42
¥€N€® 629 Gİ®€§Un
Karma +172/-2

Üyenin Mesajı:  hihi vay be  neler varmış dünyada . yazık bana yazık  bunepeki morgöz hep dırdır  lütfen hihi
yener629'adlı üyenin imzası
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
17 Kasım 2009, 13:44:21
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: erkek milleti iste!!!
Begum'adlı üyenin imzası
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.433 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu