Giresun Bilgi Adresi
06 Şubat 2012, 08:32:47 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bir gün faydası olabilir.
Konudaki Cevap Sayısı
5
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
736

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Serbest Kürsü > Faydalı Bilgiler  > Bir gün faydası olabilir.
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Bir gün faydası olabilir.  (Okunma Sayısı 736 defa)

31 Temmuz 2009, 11:18:12
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: ULUSLARARASI ACİL NUMARA: 112
Eğer telefonunuz kapsama alanı dışıdaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı, tuş takımınız kilitli olsa dahi, 112 çevrilebilir.

EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ:
Aracinizin yedek anahtari baska birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kisiyi cep telefonunuzla arayin. Aracinizin kapisina 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsi taraf da yedek anahtarin acma dugmesine(cep telefonuna yakin bir mesafede tutarak) basin. Kapiniz acilacaktir ve Bagaj icin de gecerlidir.

GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eger cep telefonunuzun pil seviyesi çok düsükse ve acil bir telefon bekliyorsaniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuslarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalisir hale getirebilirsiniz. Cihaziniz pil seviyesinde %50 artis gösterecek ve telefonunuzu sarj ettiginizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: Bir gün faydası olabilir.
« Posted on: 06 Şubat 2012, 08:32:47 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
31 Temmuz 2009, 18:27:33
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Nerden buluyorsun bu kadar bilgiyi çok ilginç geldi bu bana hayret .....!
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
01 Ağustos 2009, 01:41:19
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
112 yi cep telefonundan nerde ararsanız arayın bulunduğunuz yere en yakın merkeze bağlanır, aynı durumu ben kendim yaşadım 3 yıl önce Ordu Giresun arası bolaman mevkiinde bir otobüs hatalı sollama yaparak benim üç kez ürerime kırıp sıkaştırdı, 112 yi arayıp aracın plakasını verip durumu bildirdim, ordu girişine geldiğimizde trafik polisleri o aracı durdurmuş ve benide durdurarak durumu teyit ettirip o kendini bilmez densize gereken işlemi yaptı
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
01 Ağustos 2009, 21:56:41
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Bugün şantiyede uzaktan arkadaşın arabasının merkezi kilitli kapısını  birkaç km öteden şafak arkadaşımın dediği gibi yaparak açmayı başardık denedik ve oldu
02 Ağustos 2009, 02:10:18
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Bugün şantiyede uzaktan arkadaşın arabasının merkezi kilitli kapısını  birkaç km öteden şafak arkadaşımın dediği gibi yaparak açmayı başardık denedik ve oldu

Ben hep demişimdir Bu şafak arkadaşımız boş değil bişiler bili diye.
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
02 Ağustos 2009, 19:21:09
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Arkadaşlara anlatıyorum bu kilit olayını şaşırıyorlar benim gibi. Yakında bahse girip para kazanmayı düşünüyorum sağol şafak çok işe yarayacak bu .
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!