Giresun Bilgi Adresi
11 Şubat 2012, 09:12:56 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
DüNLerDeN Ödünç aLıyorum Eksik SevinçLerimi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
215

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > DüNLerDeN Ödünç aLıyorum Eksik SevinçLerimi
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: DüNLerDeN Ödünç aLıyorum Eksik SevinçLerimi  (Okunma Sayısı 215 defa)

03 Nisan 2009, 18:53:21
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:
Yokluðuna iz sürdüm sonra sürgünlere sürüldüm... Senin merhametine kaldý artýk çocuksu tebessümlerim.
Yaðsýzdý hüznüm kay(a)madý avuçlarýmdan…
Yüreðinin hücresine göm(ül)düm. Düþ'lerim yasak. Sen yasak. Dokunmam yasak.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Nefesini ödünç verir misin bana? Oksijensizim.

Yamaya yamaya giyiyorum üzerime artýk sevdayý. Dünlerden ödünç alýyorum eksik sevinçleri yüzüme ekliyorum. Aldanman için. Gülüþlerim gözyaþlarýmýn ayaklarýna takýlsa da sen incinme diye sözlerimi yutarým...
.
.
.
.
Çatýk kaþlý harflerimden ibaret deðilsin alfabemde. Dik duruyor hala baþý aþk(ým)ýn! Adlarýmýz birleþmemek için cümlelerde körebe oynuyor bir tek. Yakala(ný)rsam çýðlýðýmý susturacaðým.
.
.
.
.
Yara(lý)dýr adým. Anladým ki sana susmak ölüme sus(a)makmýþ...

Git/me. Bacaklarý kýrýk ömrümde sensiz sendelediðimde yerden kaldýrdýðým düþ olarak kalma.
Cümle bulanýklýklarý arasýnda kaybetmek istemiyorum suretini. Kalemimin rengi mi silik yüreðinde ki yerim mi? Eþitliði blirsiz bir üçgenin içinde çapsýz kaldým. Yine ben mi suçluyum? Yoksa eþitliðime yalnýz denklemini savuran sen mi? Ben matematikten de anlamam ki…
.
.
.
.
Biz seninle baðlaçlarla bile baðlan(a)madýk satýrlara. Nokta koy(a)madýk cümlelerimize. Virgülleri yoktu vedalarýmýzýn. Dar geçitlerde bir beden ol(a)madýk ünlemlerden kaçan. Hep üç nokta düþtü masalýmýza.
.
.
.
.
Yarýnlarým dünlerinin uykusunda … Zaten gelecek vakitlere de vurmadýk hiç. Ayný tarafýn savaþçýlarý bile deðildik.

Sana heybem de bir sürü sorular biriktiriyorum. Nerede yüreðinin mumlarýný söndürüyorsun? Hangi þehir sana yetiyor bensiz? Hangi gülüþlere sunuyorsun benden (ç)aldýklarýný? Hangi ten saklýyor teninde ki kayýp medeniyetimi? Hangi satýr baþýnda geçiyor adým alaycý da olsa?
.
.
.
.

Yoksa sende mi bu sorularýn cevabýný ben de aramaktasýn? Ben mi nasýlým? Ben ki; tuzaklý mayýnlarýna basýp parçalandým. Yüzüstü yatýyorum topraðý kan kokan ovalarýnda. Mahremiyetini açtýðýn kucaklarda intihar oluyorum senden habersiz…
.
.
.
.
Seni büyütmek korktuðum satýrlarýmda kendim büyümüþüm meðer…
Bu masalýn sonunda gökten bir elma gibi adýn düþüp adýmla mý birleþecek?

Þehrin morglarýnda bir Efsun yatýyor þimdi yarý diri. Gözleri açýk yüreði dilsiz. Ölmedi ölemiyor. Ama yaþamýyor da!

Varlýðýndan özür diliyorum hala yokluðunda can çekiþtiðim için…
Say ki;
Parmaklýklarýmýz zehirli tellerle örülmüþtü...
Sana sarýl(a)madým... Beni sar(a)madýn...
.
.

alinti
.
yaralýyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralýyüz İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: DüNLerDeN Ödünç aLıyorum Eksik SevinçLerimi
« Posted on: 11 Şubat 2012, 09:12:56 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!