Giresun Bilgi Adresi
11 Şubat 2012, 09:08:04 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Domuz Gribi Aşısı Yaptırırmısınız ?
Konudaki Cevap Sayısı
3
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
472

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Toplum ve Yaşam > Toplum Saglıgı > Domuz Gribi Aşısı Yaptırırmısınız ?
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Domuz Gribi Aşısı Yaptırırmısınız ?  (Okunma Sayısı 472 defa)

02 Kasım 2009, 21:44:18
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Kesinlik ile vurdurmam, asi deneme asamasinda oldugunu bildigim icin,hijjenik tedbirler alinmasi daha uygun gibi görülüyor meksikada yapilanlar en iyi örnek su anda, ayrica domuz gribi virüsü kendini devamli yeniliyor..
Asil su soruyu birilerine sormak gerekiyor, asiya yönledirenlere;
Asiyi vurdurdum, (ömür boyu önlemini almis oldum) virÜse karsi, pekala domuz gribine yakalanma sansi varmi?,asi yaptiripda yakalanmis durumda olursam , ikinci bir asi vurulma sansi varmi?ohaoha
 cevap vereyim; asi vurduran kisiler hastaliga yakalandiginda ikinci bir asi vurdurma sansi yok; VURULDUGU takdirde sonuc kesinlik ile .......Cünkü hastalik döneminden önce asi olundugu  icin, hastaliga yakalandiginda asi hic bir fayda etmedigi gibi tetikleyici durum olusturacaktir.
Bu soruyu bu konuda bilgisi olan hangi doktora sorarsaniz sorun size verecegi yanit belirsiz olacaktir..Simdi sorabilirsiniz nerden biliyorsunuz diye aciklamayi oldugum ülkede arastirdim vede ögrendim. Asi hic bir zaman zorumluluk olmasi tarafdari degilim,kuzey Amerikada insanlar yillardir bu hastalik ile yasiyor.Asil bu asi furyasindan sonraki sonuc korkutucu boyutlara varmasi cok tehlikeli gibi görülüyor..Bunlar sadece sahsima ait görüslerimdir..Bilgi niteligi tasimaz, duyarli olmaya Türk halkini davet ediyorum, asIl tehlike asi olabilir virüsün yayilmasinda, hepinize saglikli günler diliyorum..

özellikle al yıkamayı ihmal etmeyin.
ama bildiğiniz el yıkama değil ,en az 15-20 saniye sürecek şekilde yapacaksınız.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
* Öksürme ve hapşırma sırasında ağzınızı ve burnunuzu bir mendil ile kapatınız. Mendilinizi kullandıktan sonra çöp sepetine atınız.

* Öksürdükten ve hapşırdıktan sonra ellerinizi bol sabun ve suyla yıkayınız. Alkol içeren el yıkama antiseptikleri de etkilidir.

* Kirli ellerinizle gözlerinize, burnunuza ve ağzınıza dokunmayınız.

* H1n1 e yakalanırsanız, belirtilerin başlamasından 7 gün sonrasına ya da belirtilerinizin tamamen geçmesinden bir gün sonrasına kadar evde istirahat ediniz.

* Hastalığın bulaşmaması için çevrenizdeki kişilerden uzak durunuz.

* Bulunduğunuz mekanı sık sık havalandırınız.

* Ellerinizi 15-20 saniye süreyle su ve sabunla yıkamalısınız. Su ve sabuna ulaşamadığınız yerlerde alkol içeren el antiseptikleri kullanabilirsiniz
safak'adlı üyenin imzası
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: Domuz Gribi Aşısı Yaptırırmısınız ?
« Posted on: 11 Şubat 2012, 09:08:04 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
03 Kasım 2009, 12:45:04
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: guzel bi paylasim olmus safak.ozellikle el yikama konusunda bircogumuzun yanlis bilgileri var.bu sayede ogrenilmis oluyo iste.ben olsam domuz gribi asisi yaptirirmiyim?yaptirmam heralde.zaten olumum ondan olacaksa degil 1 asi 10 asi yaptirsam ne fayda.alnimizda yazilani bilmiyoruz.Allah herseyin hayirlisini versin,hepimiz icin...
Begum'adlı üyenin imzası
03 Kasım 2009, 20:56:43
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Aman dikkat edelim söz konusu olan basit bir hastalik degildir..El yikama konusu ufak bir detay olsada hijjen cok önemli bu konuda, ayrica yorumun icin tesekkürler, fakat oy kullanmamissin bunepeki
safak'adlı üyenin imzası
03 Kasım 2009, 22:47:11
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: Pardon gormemisim.kullandim simdi ;)
Begum'adlı üyenin imzası
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!