Giresun Bilgi Adresi
22 Mayıs 2012, 13:02:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Değişiklikler
Konudaki Cevap Sayısı
18
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
2685

+ Giresun Bilgi Adresi > ELEŞTİRİ,ÖNERİ,TEKLİF > Görüşler ve Öneriler > Görüşleriniz > Değişiklikler
Sayfa:  1 [2]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Değişiklikler  (Okunma Sayısı 2685 defa)

17 Ocak 2010, 22:18:25
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:

bu nasıl bır form arkadaslar ne yazdığımı sılebılıyorum nede imza yazabılıyorum nede resım koyabılıyorum bu ne insanlık bızde anadolu insanıyız  lutfen hep kendınızı dusunmeyın bazı kısılerde konu acmıs kılıt vurmus ne bu yaa boyle bır seyı ilk bu formda gordum yaptığınız insanlık değil formma bıraz ozen gosterın

Sitenin kendine göre ayarlari bulunuyor, bazi istedikleriniz hemen olmaz..Mesaj sayiniz yükseldiginde düzenleme  ayarlarina kavusacaksiniz, kilitli konulari belirtseydiniz, kapatan üyemiz acar konuyu!!! farkinda degildir yada unutmus olabilir kilitli oldugunu...

Kilit  sebebinide ögrenmis oluruz oha?
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Değişiklikler
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 13:02:51 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
17 Ocak 2010, 22:44:25
yaralıyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: haci  ne bu siddet evet dogrudur  ben bir konuyu kilitmedim lakin böyle tepki verecegini bilmiyordum herneyse bahsettigin konu acilmistir
yaralıyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralıyüz İmza Seçmediniz.!
18 Ocak 2010, 23:06:54
yafes erol
Yeni Üye
*

Üye No : 236
     Konu : 2
Karma +13/-0
E-Posta

Üyenin Mesajı:
haci  ne bu siddet evet dogrudur  ben bir konuyu kilitmedim lakin böyle tepki verecegini bilmiyordum herneyse bahsettigin konu acilmistir

HACI MACI NE AYAK SIN evt suanda acılmıs durumda tsk ler yaralı yuz
yafes erol'adlı üyenin imzası

Sayın yafes erol İmza Seçmediniz.!
18 Ocak 2010, 23:16:21
yafes erol
Yeni Üye
*

Karma +13/-0
E-Posta

Üyenin Mesajı:

bu nasıl bır form arkadaslar ne yazdığımı sılebılıyorum nede imza yazabılıyorum nede resım koyabılıyorum bu ne insanlık bızde anadolu insanıyız  lutfen hep kendınızı dusunmeyın bazı kısılerde konu acmıs kılıt vurmus ne bu yaa boyle bır seyı ilk bu formda gordum yaptığınız insanlık değil formma bıraz ozen gosterın

Sitenin kendine göre ayarlari bulunuyor, bazi istedikleriniz hemen olmaz..Mesaj sayiniz yükseldiginde düzenleme  ayarlarina kavusacaksiniz, kilitli konulari belirtseydiniz, kapatan üyemiz acar konuyu!!! farkinda degildir yada unutmus olabilir kilitli oldugunu...

Kilit  sebebinide ögrenmis oluruz oha?

iyi has yazmıssın sağolsn!!!! burası bır baylasım forumu ise bende bır uye olarak attığım her msjdan sorumluysam mesajlarımı değistırme yetkım neden olmasın safak kardesm ben buraya uye olurken sozlesmeye kabul edıyorum diye imza attık  gereğinın yapılmasını arz ederım... en kısa zamanda

18 Ocak 2010, 23:33:43
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı:
Alıntı

iyi has yazmıssın sağolasın!!!! burası bır paylasım forumu ise bende bir üye olarak attığım her mesajdan sorumluysam mesajlarımı değistırme yetkim neden olmasın safak kardesim ben buraya üye olurken sözlesmeye kabul ediyorum diye imza attık  gereğinın yapılmasını arz ederım... en kısa zamanda

Emrin olur, ne demek yani, istediklerin olmus degilmi, daha fazla bir seyler isteme vallahi ; cikkkkk daha olmaz...
safak'adlı üyenin imzası
19 Ocak 2010, 21:22:32
yafes erol
Yeni Üye
*

Karma +13/-0
E-Posta

Üyenin Mesajı: İSTE ARADIĞIMDA BUYDU TSK LER SAFAK KARDESIM ELINE SAĞLIK

19 Ocak 2010, 22:32:32
safak
Editör
*

Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Rica ederim yafes erol görevimiz,istediklerin oldu vede mennun oldugun görülüyor... blush simdi benimde istediklerim var senden vede bilmeyen kullanicilardan, kisaca belirteyim öncelik ile kurallari yazmaya gerek yok forum kullaniminda uyulmasi gereken kurallari daha önceden kesinlik ile okumussunuzdur..Kisaca bir kac kural hatirlatmak istiyorum;

1-Konu basliklari vede mesajlarda büyük harf ile yazmak bir nevi bagirma anlamina geldigi icin kücük harfleri kullanalim.
Alıntı
İSTE ARADIĞIMDA BUYDU TSK LER SAFAK KARDESIM ELINE SAĞLIK
2-imza mesajlari, kullanici adi, vs gibi profil bilgilerinde uyulmasi gereken kurallari uygulayalim. Türkce kullanilan bir forum oldugu icin öncelik Türkce dil  kullanilmali gecerli olan uluslar arasi dil (ingilizce) kullanilabilinir..

3-imza boyutlarindaki resim ,gif, video, link vs. sekil itibari ile imza boyutlarinda olmali, görüntü kirliligi, siyasi simge vs. olan her türlü imza veya profil bilgileri yetkili kisi tarafindan degistirilir..Gerekceleri aciklanarak özel mesaj ile bildirilir ..

Büyük harf mesajlarda kullanmayalim,Türkce olarak sözcük ve kelimeleri tam olarak yazalim  (sağolsn degil,sağolasın, msjdan degil, mesajdan ),

simdi yapman gerekenler;

imzanda bulunan resim boyutlari  cok büyük görüleceginden, bunu degistirmeni rica ediyorum..Bunlari yaptiginda bende senin kadar mennun kalacam, yapamiyorsan ben yaparim..
Sitede yazilan mesaj ve görseller index olarak google tarafindan kayit oldugunu unutmayalim..iyi forumlar diliyorum..
safak'adlı üyenin imzası
13 Şubat 2010, 14:50:46
yaralıyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: evet hep ayni hep ayni  defalarca söylememe ragmen bazi seyler yine inadina degismedi forum yine

ziyaretcilere kapali imza koyuyorum ortada yok resim atiyorum meydanda yok ne profilime müdehale   

edebiliyorum nede mesajima ... 60 kisilik üye sayisi olan bir forumda görünürde 5 admin var acaba kactane gizli

admin daha var orasini allah biliyor lakin kimsenin kimseden haberi yok birakalim adminlerin üyelerin bu   

cagrilarina kulas asmasini foruma dahi girmiyorlar ilgilenmiyorlar belkide verilen degerlerin farkinda degiller   

sonrada ben gibi üyeler bunlari dile getirince kapi orda  deniliyor hadi bakalim zaten bircok kisi o kapinin ardinda

cozum kapiyi vurmaksa eger gereken yapilir

yaralıyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralıyüz İmza Seçmediniz.!
13 Şubat 2010, 23:27:02
çatlak
Yeni Üye
*

Üye No : 239
     Konu : 0
Karma +0/-0

Üyenin Mesajı: evet yaralıyüz sana bu konuda hak veriyorum burada yeni üye olmama ragmen cok eksikler gördüm en azindan bikac konuyu inceledin herkez birbirine karsi tutum icinde sanki
çatlak'adlı üyenin imzası

Sayın çatlak İmza Seçmediniz.!
Sayfa:  1 [2]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.255 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu