Giresun Bilgi Adresi
10 Şubat 2012, 04:55:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
BEN VARYA BEN.......
Konudaki Cevap Sayısı
3
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
371

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > BEN VARYA BEN.......
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: BEN VARYA BEN.......  (Okunma Sayısı 371 defa)

13 Aralık 2009, 18:31:52
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Giresun"un yağmuru hiç eksik olmayan bereketli topraklarında geldim dünyaya...
kundağımı iki fındık dalının arasında beşik yaptıklarında merhaba dediğimi anladım doğduğum ülkenin şirin bir ilinde Dünyaya...
Öyle mutlu olurdumki salladıklarında beşiğimi tıngır mıngır giderdim sanki Ay"a...
Okadar yaramazdımki erken teslim ettiler mahallemizin okulundaki kocaman gözlüklü babacan Talip hocaya...

Okulumdada boş durmadım alt mahalledeki Durmuş amcanın torunu elvanı yerleştirdim kalbimdeki locaya...
Farkeden öğrencileride tehtit ettim söylemesin kimse dedim Durmuş amcaya...

Ama tek aşk yetmemişti bana yakışmamıştı asaletli 7 yaşıma...
Oyüzden kızını sevmeyede başlamıştım 3 yaş büyükte olsa benden çaktırmadan Talip hocaya...

Ergenlik dönemi geldi sonra bir gece talimat verdi gitti bundan sonra 3-4 yıl varsa yoksa bütün Dünya"n kızlar dedi çekip gitti...
Ogünden sonrada benim pek fazla cinsiyetimden arkadaşım olmadı...
Ve inanın cebim birkez bilede parayla dolmadı...
Küçükken beğenmediğim o çirkin sıska kızlar şimdi Dünyaca ünlü mankenleri bile solladı...
Birgün bir zengin çocuğu karşı masada 4 kızla birlikte benimse yarım kalmış fincanımla yanlızlığım var elimde...

Giresun un kızlarını lisenin kapısında beklerken...
Emanet 124 le havama hava katardım.
yanımdan geçen honda ve bmw"li yaşıtlarımada şöyle pis pis bakardım...
Ayrılırken birbiriyle öpüşen kızlarada şahit olursam hani benimki der küçük bir laf atardım...
Gel öpücem deyincede utanır başka tarafa bakardım...
Herkes Tarkan Burak KUT şarkılarıyla son sistem müzikli  arabalarla gezerken...

Ben emanet olsada çelik jantlı hacı murat"ımın 6985 lik anfili Pıonner teyp"ine Nurat GÖĞEBAKAN"dan "Yedin beni"  isimli şarkıyı takardım...
Bazende serdar ortaç ın bilsemkisi ile plotonik aşkıma ağlardım...
ama ne olursa olsun hayatı "Tİ" ye bağlardım...

..........HER ŞİİR İM YAZIM HÜZÜNLENDİRECEK DEĞİLYA....BİRAZDA EĞLENDİRSİN GÜLÜMSETSİN...
..........................................................S.SHOWTIME.....

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: BEN VARYA BEN.......
« Posted on: 10 Şubat 2012, 04:55:22 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
14 Aralık 2009, 19:56:18
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Gülümsetti Serken gercekten, birazda hüzünlendirdi,duygulandirdi....Eskilere döndürdü beni hani su taze yayilmis yayiktan sonra cikan tereyaginin ekmegin üzerine sürülüp doyumsuz yenmesi gibi eskilere götürdü...Benimde ailemden ayri yaylada gecirdigim onlari cok özledigim günleri animsatti...Senin kadar sansli degildim ask konusunda.... kiki
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
24 Aralık 2009, 01:04:05
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Eskilerin tadı hep başka olur zaman ilerledikçe insanlar kendilerini servet edinme ve daha fazla zengin olma makinalarına dönüştürdüler...oysa hacı murat emanetde olsa nekadar mutluluk veriyordu bana Giresun lisesinin kapısında nöbet tutarken her nekadar bazen arabayı karizmamı çizmesin diye saklamak zorunda kalsamda...
Ama eskiye götürdüğüme sevindim yinede seni Begüm biraz mizahselde olsa...
Kendine iyi bak karanlığın en yoğun olduğu an aydılığa an yaklaştığı zamandır unutma...s.showtıme
SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
24 Aralık 2009, 12:33:45
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Eslilerden bahsedince bütünlük geldi aklima ,ailede sonbahar mı basladı ne? .Son 1 haftadir yüregimde inanilmaz bir acı ile yatip aci ile kalkıyorum
Zenginlik adına mı calıstık ,dogmamıs cocuklarımıza yatırım mı yapmak icin cabaladık,yoksa kendii gelecegimizin kaygisı derdine mi düstük bilmiyorum.Gecmisten bahsedince keske mi diyor insan ne,ne yaparsak yapalim geri dönüsümü olmayan günleri,acısıyla tatlısıyla yerini yeni günlere yani bu güne bıraktı.Dilerim gecmisimizle ilgili keskesiz bir birliktelik olur ailece....Sen Serkan beni duygulandirdin yeniden...Yüregine saglık...
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!