Giresun Bilgi Adresi
20 Mayıs 2012, 09:50:05 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aydınlar Mahallesine Seka Dolmuş Hattı
Konudaki Cevap Sayısı
10
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
1447

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun Merkez > Merkez Mahalleleri > Aydınlar Mahallesi > Aydınlar Mahallesi Haberleri > Aydınlar Mahallesine Seka Dolmuş Hattı
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Aydınlar Mahallesine Seka Dolmuş Hattı  (Okunma Sayısı 1447 defa)

08 Nisan 2009, 21:17:46
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: Giresun’un Aydýnlar Mahallesi’ndeki vatandaþlar, bazý hizmetlerden dolayý Belediye Baþkanlýðý’na ve Aksu-Seka Dolmuþ hattý personellerine teþekkür ettiler.

Vatandaþlar, konuyla ilgili yaptýklarý açýklamada, mahallede hizmete açýlmasýna az bir zaman kalan ve mahalle halký tarafýndan büyük bir coþku ile karþýlanan Özel Ada Hastanesi’nin, mahallenin saðlýk sorunlarýna çare olacaðýný belirttiler.

Vatandaþlar, açýklamada, þu ifadelere yer verdiler:

“Yýllardýr mahallemize hizmet veren Aksu Seka Dolmuþ Duraðý hattýnýn hastane vesilesiyle mahallemizden geçmesi, mahallemizin þehir içi baðlantýsýný canlandýrmýþ ve kolaylaþtýrmýþtýr. Artýk tek dolmuþla þehrin her noktasýna ulaþýmýmýz ucuz ve hýzlý olmuþtur. Bu vesile ile hizmeti ayaðýmýza getiren Belediye Baþkanlýðý’na ve Aksu Seka Dolmuþ hattýna teþekkürü bir borç biliriz.”

Giresun Gündem Alýntýdýr
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Aydınlar Mahallesine Seka Dolmuş Hattı
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 09:50:05 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
08 Nisan 2009, 21:41:51
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:  

onlar öyle sansinlar aksu seka dolmus duragi ile aydinlar mahallesinin  ne alakasi var anmis degilim kisacasi kücükküy ve aydinlar mahallesinin dolmus duragi hakkini  ( ekmegini ) sekaya peskek cektiler  ve kimse bunun farkinda degil
yaralýyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralýyüz İmza Seçmediniz.!
08 Nisan 2009, 21:46:48
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:  

okadar sinirlendimki neyse akparti beyleri yesinler yiyenleride gördük zaten secimin ardindan solugu karakolda aldilar

08 Nisan 2009, 21:47:12
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
      Bu teþekkür falan deðil birilerinin hakkýný birilerine peþkeþ çekmek, yetmiyormuþ gibi çýkýp yalakalýk yapmaktýr. seka dolmuþ hattý þimdi araya mý geçecek, veya baþladý. hamdi bu açýklamayý mahalle adýna yapan kim, haberin aslý nedir bir açýklama yaparsan daha aydýnlatýcý olur
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
08 Nisan 2009, 21:55:21
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Anlaþýlan Eski Baþkan gider  ayak malý götürmüþ
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
08 Nisan 2009, 21:58:25
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:  

götürdüki ne götürdü bu isin baska bir aciklamasi varmiki lanet olsun böyle düzene inanin bu benim türkiyem bu benim insanlarim diyemiyorum yasanilacak bir yer degil buralar firsatim olsa terkedecem türkiyeyi

08 Nisan 2009, 22:20:56
cavuismail
Kahraman Üye
*

Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Görevde kaldýðý 5 yýl boyunca Küçükköy esenbük aydýnlar ve Giresun güzergahý olarak kurulan dolmuþ kooperatifine hat vermeyen Eski Baþkan Hurþit Yüksel gider ayak Seka dolmuþ duraðýna güzergah vererek güzel bir rant saðladýðý belli, inþallah yanlýþ hesap düzelir ve mahalleli kendi duraðýna hat alarak çalýþýr, ilgili haber kaynaðý bu haberi neye dayanarak yazdýðý haberin kaynaðý nedir yazmamýþ. Ne Muhtar nede bir yetkilinin ismi geçiyor, Ben Aydýnlar Mahallelilerin böyle peþkeþ çekilme olayýna teþekkür edeceðini zannetmiyorum
08 Nisan 2009, 22:28:41
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: cavuismaile ve enternasyonala kesinlikle katýlýyorum ve bu iþin bir an önce yetkililer tarafýndan düzeltilmesini umut ediyorum kimsenin baþkasýnýn ekmeði ile oynamaya hakký  yok.....
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
08 Nisan 2009, 22:36:44
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:  

kahrolsun bu devran ................

08 Nisan 2009, 22:47:41
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Ne oldugu degil neden böyle bir seye ihtiyac duyuldugu önemli tabiki ,rand olabilir..Ama oranin bir halki var ,ihtiyac oldugundan yapilmis olabilir..Tabiki eger birileri bu isden kazanc saglamissa gider ayakda olsa hesapi sorulur..
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa:  [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.322 Saniyede 33 Sorgu ile Oluşturuldu