Giresun Bilgi Adresi
06 Şubat 2012, 06:51:15 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
arzediyorum ...
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
493

+ Giresun Bilgi Adresi > ELEŞTİRİ,ÖNERİ,TEKLİF > Görüşler ve Öneriler > Önerileriniz  > arzediyorum ...
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: arzediyorum ...  (Okunma Sayısı 493 defa)

07 Mart 2010, 23:14:42
yaralıyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: bundan önce bikacdefa daha ayni konuyu arzetmistim ilgilenen herkim ise beni silsin
yaralıyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralıyüz İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: arzediyorum ...
« Posted on: 06 Şubat 2012, 06:51:15 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
08 Mart 2010, 02:00:05
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1459
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Üyeligin silinmesini isteyin degerlendirmeye alinacaktir..Gereken aciklamayi ve nedenleri ile belirtirsen üyeligin hemen silinecektir. Forum kurallari ve üyelik sözlesmesine göre MESAJLARIN ve KONULARIN sitede kalacaktir..
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
08 Mart 2010, 02:03:30
yaralıyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: kime neyi danisacaksinda degerlendirmeye alacaksin bazi kisilerle gerekeni zaten gösüsttüm ben simdi üyeligimin silinmesini istiyorum ziyaretci olarak dahi kalmak istemiyorum burda umarim bu aciklama yterli olmustur
yaralıyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralıyüz İmza Seçmediniz.!
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!