Giresun Bilgi Adresi
20 Mayıs 2012, 08:48:27 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Arıza haller durumu
Konudaki Cevap Sayısı
3
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
540

+ Giresun Bilgi Adresi > HAVADAN SUDAN > Toplum ve Yaşam > Arıza haller durumu
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Arıza haller durumu  (Okunma Sayısı 540 defa)

10 Eylül 2009, 21:23:40
Bahar
Tam Üye
*

Üye No : 9
     Konu : 28
Mesajim yok! :)
Karma +176/-3

Üyenin Mesajı: Asagidaki yazi  konu basligi dahil tumuyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.bitlilimon.com
 dan alintidir. Hos buldum ve paylasmak istedim...

insanların azına pelesenk olmuş bazı kelâmlar vardır. bu kelâmlar sıkça söylenir, söyletilir, gülünür, eğlenilir… -de neden söylenir ben bir türlü anlayamadım gitti.

örneklerle irdeleyelim daha iyi idrak edelim

eşşolueşşek (kemal sunal)
bu lafı kemal sunaldan duyduk herkese eşşolueşşek demeye başladık. o kemal sunal, o komik, o sanat adamı… peki sen nesin? veteriner mi? koydun teşhisi hemen adama. hadi dedin eşşolueşşek karşındaki şahıs da bastı kahkahayı. manyak mısın? sana ettiği hakaret yetmemiş gibi birde 1. dereceden akrabalarına küfür ediliyor, sende gülebiliyorsun maşşallah, tebrik ederim. pek de bir genişmişsin…

ağzı olan kouşuyor (reklam)
konuşuyor tabi seninde var ki bu cümleyi kurmuşsun. sende beynin ve dilin arasında doğru bağıntıyı kur adama lafı yapıştır niye nazar ediyorsun…

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun (hülya uğur)
dışarısı -35 derece erzurumdasın… yollar kapanmış, 1.5 meter kar var. eşin doğurdu doğuracak ya da hastan var öldü ölecek. en yakın hastane 5 km ötede ama senin havan güzel.. neden? hülya uğur’dan almışın temenniyi nasıl kötü olabilir ki?

mutfakta biri mi var (reklam)
evet var.. ayşe tüter mesela. birazdan mumbar dolması ile mantı servis edecek sana.. yemene içmene bak, niye çomaklıyorsun? kim varsa var!

ölmeyi bayılmak mı sandın (yılmaz erdoğan)
açık açık tehdit ediliyorsun haberin olsun. ama sen gülmeye devam et yine de..

yiyos içiyos para vermiyos (reklam)
iyi halt ediyosun. geç kalma beleşçi insan.. mafya kılıklı tipler ama bir o kadar romantikler. zira gitar çalıyorlar ama o reklam filmi için ne kadar para aldılar allah bilir. bu bankanın reklamını yapıyorsun, ama o banka sana bedavadan reklam yaptın diye yedirmiyor, içirmiyor, gezdirmiyor.. valla bravo!..

mazeretim var asabiyim ben (MFÖ)
asabi adamlar, bir mazeretleri de var.. sen neden kişiselleştiriyorsun? sana ne? reklamın reklamını yaptığın yetmedi, albüm tanıtımı da yapıyorsun.. tebrikler, gelecek vaad ediyorsun, vesselam..

akbanka mı, yok akbanka (reklam)
slogan kimin ben bilmem ama gerzek, salak, bunak,  sağır yerine konuldun yine bir tepki yok.. bu ne sabır? idolümsün, saygıyla eğiliyorum..

bir kedim bile yok (sezen aksu)
ne olmuş yani? sanki herkesin ali baba çifliği var. zürafalar, pandalar, cirit atıyor.. bu garibanın da bir kedisi bile yok.. vah vah.. şuna bir timsah verinde, yarısını yutsun aklı başına gelsin.. bunu söyleyen bir sanatçı, entellektüel yalnızlıkları var.. sana ne sen entel misin sanatçı mı?

oha falan oldum yani (selin)
aman ol geç kalma. o dedi oha olmuş mutsuz olmuş, salakmış.. sana ne? sende mi salaksın? zır cahilsin? nene lazım türkçe de karşılığını buldun mu bu arızalı ruh halinin? yooo… ama o kurmuş vardır bir hikmeti sende kur bu güzide cümleyi.. geç kalma bir tarafların şişmesin..

eğitim şart (fillizof)
şart tabii de..  sen bu kurduğun cümle ve akabinde ki kahkahan ile ilgili olarak ne kadar eğitimli/eğitimsiz olduğunu gözler önüne serdin tebrikler..

zıt tokai (ali desidero)
al bir küfür niteliğinde replik daha.. zırvalayacak ağzının içinden sen anlamayıp “ne” diyeceksin o da yapıştıracak lafı.. aman bir mutluluk, bir haz, sen de salak salak bakacaksın suratına, adamın azının ortasına çakmayacaksın..

taş fırın erkeği (tamer karadağlı)
nedir taş fırın erkeği? erkeler fırında pişirliyor da benim mi haberim yok? benimle birlikte diğer kızlarında mı haberi yok? niye bizlere bu zamana kadar söylenmedi? neden gizlendi sorarım sizlere? devlet büyüklerinden ricam bize destek olsunlar, erkeleri pişirme tarifini versinler bizde rahat edelim onlarda…

ve milenyuma damgasını vuracak kelâm

van minit
başbakanım ingilizce öğrenir de cümle içinde kullanır da bu bana bile pelesenk olmaz mı? sokaklar “van minit”  nidaları ile çalkalanmaz mı? tebrik ediyorum.. inşallah “eine minute” dediği günleri de görürüz… görürüz de gözümüz açık gitmez..

ve son olarak benden size en güzel adaptasyon

one minute, go get your mom

saygılar sevgiler esenlikler bol güneşler…

Alinti.

Bahar'adlı üyenin imzası

Sayın Bahar İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Arıza haller durumu
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 08:48:27 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
10 Eylül 2009, 21:34:12
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
Asagidaki yazi  konu basligi dahil tumuyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.bitlilimon.com
 dan alintidir. Hos buldum ve paylasmak istedim...

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun (hülya uğur)
dışarısı -35 derece erzurumdasın… yollar kapanmış, 1.5 meter kar var. eşin doğurdu doğuracak ya da hastan var öldü ölecek. en yakın hastane 5 km ötede ama senin havan güzel.. neden? hülya uğur’dan almışın temenniyi nasıl kötü olabilir ki?

Kafama takılan bir durum var burda, bu insanlar buralarda yaşadığna göre durumu bizden daha iyi biliyorlar, bir çocuğun ne kadar sürede doğduğunuda gayet iyi biliyorlar hiçmi hesap bilmez bunlar doğmu karların olmadığı bir döneme getirseler, kadınlara ve kendilerine bu çileyi çektirmeseler olmazmı hihi hihi hihi
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
11 Eylül 2009, 12:48:14
safak
"ßizi satanLarı ßizßeLe$e veririz"
Editör
*

Üye No : 2
     Konu : 1461
Bedenin olmadan yürümenin ne anlamı olabilir?
Karma +165/-7
safakk@hotmail.de WWW

Üyenin Mesajı: Toplumda belirli bir yere gelmis kisilerin yaptiklari veya  senaryolarindaki sözledigi gereksiz sözleri  ne acidirki kabul ettirmede yayin ve görsellerin cok büyük katkisi oldu...Kimi zaman aglayacak sekilde güldük,  kimi zaman karsimizdakilere sirin görünmek icin bunlari kullandik, ama dogrumu? Artik gerilmis bir toplumun yasadigi stresslerden kacmak icin azda olsa kabul ettik toplum olarak, bu komik agizdan agiza dolasan cümleleri hatta ayni sekilde lugatimiza dahi yerlestirdik..Tabiki cogunun anlamani bilmiyor olsakda yayin yapanlar sag olsun bizlere kabul ettiriyorlar, nede olsa  kesintisiz tv yayinlari, reklamlari ne yaparsiniz gözümüze soka soka uymak durumunda kaliyoruz pelesenk durumlara, hatta bunun ile ilgili kitaplarda dahi satilmakta, isteyen alip  ögrensin diye, ne yapalim karsimizdakilere sirin görünmek, komiklik yapmada üstümüze yoktur. Belki bir rol verilir, olunur gözde biri, nede olsa toplumumuzda sirinlik icin, küfür edende mimiklik yapanda saygi görüyor..

just a moment!

eine Minute

دقيقة

one minute,

Paylasimin icin tesekkürler..
safak'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
11 Eylül 2009, 12:59:48
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı:
taş fırın erkeği (tamer karadağlı)
nedir taş fırın erkeği? erkeler fırında pişirliyor da benim mi haberim yok? benimle birlikte diğer kızlarında mı haberi yok? niye bizlere bu zamana kadar söylenmedi? neden gizlendi sorarım sizlere? devlet büyüklerinden ricam bize destek olsunlar, erkeleri pişirme tarifini versinler bizde rahat edelim onlarda…

ay ilahi aysencim beni en cok gulduren bu oldu  kiki  kiki  kiki  kiki  kiki cok guzel bi paylasim tesekkurler...
Begum'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.304 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu