Giresun Bilgi Adresi
20 Mayıs 2012, 08:25:24 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aksu Mahallesi Resimleri
Konudaki Cevap Sayısı
68
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
4602

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun Merkez > Merkez Mahalleleri > Aksu Mahallesi > Resimler > Aksu Mahallesi Resimleri
Sayfa:  1 ... 3 4 [5] 6 7
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Aksu Mahallesi Resimleri  (Okunma Sayısı 4602 defa)

03 Nisan 2009, 18:56:08
USAsavas
Yeni Üye
*

Üye No : 10
     Konu : 2
Karma +14/-2
E-Posta

Üyenin Mesajı: eskiden gecebaluna giderduk cok baluk yakalarduk buyuk olurdu orda duvar onu denen yer vardi hala dururdur belki orda boyuk baluklar olurdu
USAsavas'adlı üyenin imzası

Sayın USAsavas İmza Seçmediniz.!
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Aksu Mahallesi Resimleri
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 08:25:24 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
03 Nisan 2009, 19:03:35
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı: Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

evet duvar önü degilde set vardi yolun altinda kara duvardan örma dere boyu baya büyüktü yalnis hatirlamiyorsam 2003 senesindeki selde yikildi orasi simdi dere boyu daha büyük bir set yapildi hatta yukaridaki resimi o duvarin üstünden cektim
yaralýyüz'adlı üyenin imzası

Sayın yaralýyüz İmza Seçmediniz.!
03 Nisan 2009, 19:29:38
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Burda  anýlarýnýzý yazinca aklima cocuklugum geldi.Baþak bilirmisiniz bilmiyorum Hani fýndýk toplandýktan sonra
kalanlarý toplamak gibi birsey.Büyükler götürürdü bizi ardindanda buldugumuz fýndýkalra el koyarlardý.Garip bir oyun vardý,nedense hep yenik sayýlýr eve boþ dönerdik :) :) :)
betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
03 Nisan 2009, 19:38:09
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:

evet ya eskiden belki masumduk cocýktuk ama mutluyduk herseyden zevk alirdik senin dedigin basak degilde solama diye biliyorum bahcedeki artakalan findikleri toplamak degilmi bu

03 Nisan 2009, 19:58:57
cavuismail
Kahraman Üye
*

Üye No : 3
     Konu : 321
Karma +150/-11

Üyenin Mesajı:
kuccuken o tarlalardan  cok misir alur yerduk   menderen orda bisururduk odun atasinda

he ya o misirlarin tadi baska olurdu zaten bolca misir tarlasi vardi mendirekten asagidaki sames sürücü kursuna kadar misir tarlasiydi

Bunlardan adam korkar, þimdi mýsýr hýrsýzlarýda çýktý, beyler kimliðinizi fazla deþifre etmeyin. at hýrsýzlarý vardý þimdide mýsýr sakýn kendinizi savunmaya kalkmayýn, Ýdris dayýnýn tarlasýndan çaldýðýnýzýda itiraf edin bari
cavuismail'adlı üyenin imzası
FINDIĞIN BAŞKENTİ, KİRAZ'IN ANAVATANI, YEŞİLLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ, KARADENİZİN TEK ADASI, ATATÜRK'ÜN MUHAFIZ ALAY KOMUTANI TOPAL OSMAN'IN MEMLEKETİ -GİRESUN -
03 Nisan 2009, 20:03:53
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:

abi sende nereleri yakalamissin  ;D ;D hamdi abide buralarda  ;D görür düyar simdi

gerci ben misir calmadim  ama misir calmak at calmaktan iyidir  ;D ;D

03 Nisan 2009, 23:29:11
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı: ula ne mýsýrý pool pool  ben çooook pool çalanlarý kovdum dedemin tarlasýndan aaah ah býzlýklama tarlasýný bilen varmý ya yarýmaðanýn kirazlarý kýrmanýn taflanlarýnýn tadýna baktýnýzmý hiç bi huyumuz vardý gider meyveleri býkýncaya kadar yerdik sonra aðaçtan ilk atlayan hýrsýz vaaaaaarrr diye bas bas baðýrýrdý.... Elma aðacýný silkeler gibi dökülürdük aðaçtan kaçan kaçana... Daha neler neler yaptýk  sorun anlatayým...
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
04 Nisan 2009, 06:43:24
USAsavas
Yeni Üye
*

Karma +14/-2
E-Posta

Üyenin Mesajı:

eykim soyledik misir yedumuzu biz fazlaligini aluduk baccanin  tarlani9n ne var onda

04 Nisan 2009, 06:53:33
USAsavas
Yeni Üye
*

Karma +14/-2
E-Posta

Üyenin Mesajı: kesin idrusun baccasindan calmusuk diyemicem fazlalugunu almusturuk o essek iside nedur bende bulimm arkadaslar COK guldum cok huzunlendim demekki yasamak lagzim her seyi gecmis cok onemli bence    aammaa  o katircilar kimdii bizde bilek

04 Nisan 2009, 17:37:34
yaralýyüz
Ziyaretçi

Üyenin Mesajı:

hemso bu at esek isini bende bilmiyorum  ;D

Sayfa:  1 ... 3 4 [5] 6 7
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.395 Saniyede 33 Sorgu ile Oluşturuldu