Giresun Bilgi Adresi
20 Mayıs 2012, 08:08:16 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Agam ın Askerliği
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
241

+ Giresun Bilgi Adresi > GİRESUN > Giresun Kültür, Sanat,Tarihi, Ekonomi > Yöresel Hikayeler > Agam dan İnciler > Agam ın Askerliği
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Agam ın Askerliği  (Okunma Sayısı 241 defa)

22 Eylül 2009, 21:10:28
OPERATÖR
Kıdemli Üye
*

Üye No : 4
Karma +161/-6

Üyenin Mesajı:
Agam askere gider teslim olur ilk gece kocaman bi koğuşta kalırken bir nefer gelir agama kalk nöbete der agam daha ne olduğunu anlamadan kendisini koğuş nöbetinde bulur neyse iki saat nöbet bekler ama onu değiştirmeye ne gelen vardır ne giden o da vurur kafayı yatar biraz sonra koğuşa birisi gelir agam bir gözünü açar gelene sen kimsin der tabii o zamanlarda elektrik yok oda sen beni tanımıyormusun deyip başlar agama vurmaya agam yapma dayı dur emmi dedikçe habire dayağı yer en sonunda dayanamaz şöyle bir gerilir bir tanede agam vurur ikinciyi vurmadan bir bakar adam kayıp taa koğuşun öteki başından birisi inleyip sızlamaktadır gider bakar agamın vurduğu adam değilmi adam agama bir bakar hortlak görmüş gibi kaçar adam..
Ertesi sabah iştimaya çıkarlar biraz sonra başı gözü sarılı birisi çıkar gelir iştimayı alır sonrada alaya seslenir
-Dün gece falan bölüğün falan koğuşundaki nöbetçi kim...der
Agam korka korka çıkar benim der.
Agamın yanına gelir adam derki...
-Aferin oğlum nefer dediğin böyle olur dün akşam dövdüğün kişi bendim seni çavuş yaptım
agam ikinci gün çavuş olur...
O adam meğer alay komutanı imiş....  
OPERATÖR'adlı üyenin imzası
EN İLERİYE GİDEN OK, EN GERİYE ÇEKİLMİŞ YAYDAN ÇIKAR.  
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,334

View Profile
Re: Agam ın Askerliği
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 08:08:16 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.258 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu