Giresun Bilgi Adresi
06 Şubat 2012, 08:59:09 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Acılarım
Konudaki Cevap Sayısı
4
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntüleme Sayısı
591

+ Giresun Bilgi Adresi > GENEL BÖLÜM > Edebiyat  > Şiirler  > Şiirlerim > SHOWTIME´ın Şiirleri (Moderatör: SHOWTIME) > Acılarım
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır

Gönderen Konu: Acılarım  (Okunma Sayısı 591 defa)

15 Ocak 2010, 20:07:06
SHOWTIME
Moderatör
*

Üye No : 70
     Konu : 32
Karma +165/-0

Üyenin Mesajı:            ...........................ACILARIM......

Kalbimin hüzünlü çiçeği...
yaşamımı kelebekler kadar kısa hissettiğim ama acılarımı ölümsüz gibi algıladığım...
bazen isyankar bazen duygusal yine ızdırabım boğazımdan çıkmak üzere olan nefesime birkaç damla acı kattığı çaresiz bir dönemdeyim...

Evet yine kendimi kendimden çıkarttığım acıların elindeki yokluğuma alıştığım bazen bir hiç oldum kendi kendimin gözünde
ama bazende bu yaşadıklarım bir gün bitermi diye düşünüp ağlıyorum hayatın tam özünde...

Hep duygusal hep saygılı nefes alırken bile şükretmeyi unutan garip
yaşadığı için belkide utanan bir adam oldum artık ben biliyormusun birtanem öylesine bir adam!!!

Yaşam çiçeğim...
kaldırımların üstünde duran ayakkabı boyacılarının oturduğu ıslak taşları daha fazla hissedir oldum artık ben yüreğimin tam ortasında

Buz gibi soğukta dahada soğuk geliyor bana ve dahada üşüyorum...

Artık kımıldamaktan bile çekinir artık nefesimin her anı boğazıma düğümlenir düşüncesi ile...
nefes almaya erinir oldum sevdam...

Söylesene bu kadar acıyı yenebilirmiyim
yenmeme izin verirmi acaba bana ve tüm insanlığa mucize olmadığını gösteren yüce yaradan...

Hani aşkı anlatabilmek zordur ya sevgili...
Her anlatımında bir parçası eksik kalır ya...
işte bende bu günlerde boğazıma düğümlenen yanlızlık ve çaresizlik hissini kimselere anlatamaz oldum...

Bazen ağlamak isteyipte ağlayamaz oldum dünyamın tek yaşam kaynağı...

Hayatta öyle büyük acılar yaşayan varki...

Yaşadığım acıların olumsuzlukların belkide daha zor daha büyük acılar yaşayan insanlara vız geleceğini göremez oldum kimbilir...

Ben bu günlerde hayattan mutsuzluk ve gözyaşından başka bir şey alamaz oldum...

Ben ağlarken gözyaşalarımı silemez Bazende yüreği temizim...
Hayata birkerecik gülemez oldum...

Yaşam çiçeğim...

Hayattaki en özel varlığım yanlızlığımın tek sebebi kadınım bilyormusun?

Ben bu günlerde boğazıma düğümlenen kabarcığın izin vermemesinden nefes alamaz oldum...

Kadınıma ve
büyük insanlığa..Hiç bir nefes kimsenin boğazına düğümlenmemesi ve her olumsuzluğun en kısa sürede bitmesi dileğiyle...S.SHOWTIME

SHOWTIME'adlı üyenin imzası
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
Öyle bir savruluyorumki her savruluşumda SENSİZLİĞİ KİRLETİYORUM....s.SHOWTIME
Giresunform Mod
Site Polisi

Konular: 2,328

View Profile
Re: Acılarım
« Posted on: 06 Şubat 2012, 08:59:09 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
16 Ocak 2010, 15:57:19
betigün
Kıdemli Üye
*

Üye No : 7
Karma +167/-1

Üyenin Mesajı: Okudugum bu duygu yüklü yazi bana neler yasatti bunun tarifide tadi da anlatilamaz galiba.
Ne bir hayal ne bir yasanmamislik...Kimin bogazina bir seyler dügümlenmedi Serkan,kimler aciyi en kücük hücresinde hissetmedi yasaminda
Kimileri bunu daha az hasarla gecirdi kimisi yüregini yangin yerine cevirdi.Algilarimiz da hissedislerimizde farkli iste ,hatta anlatma yetenegimiz de ...
ben sıkca nefes alamiyorum bu günlerde ve yasadiklarina baska bir pencereden ortagim.Ne garipki farkli duygulari bir cercevede toparlayabiliyoruz
yaşamımı kelebekler kadar kısa hissettiğim ama acılarımı ölümsüz gibi algıladığım...Bu hissedilmislik bana inanilmaz aci verdi gercekten .Bir sey bu kadar mi güzel tarif edilir.Amacim seni övmek degil Serkan, yazdiklarindan kendime de pay cikariyor olmam ve bu kadar güzel anlatim gücünü yüregimde hissetmem...

Hani aşkı anlatabilmek zordur ya sevgili...
Her anlatımında bir parçası eksik kalır ya...
işte bende bu günlerde boğazıma düğümlenen yanlızlık ve çaresizlik hissini kimselere anlatamaz oldum...

hep bir seyler yarimdir, sevgiliye duyulan askta anneye duyulan sevgi de, aileye söylenen özlemde.Hic tatamlayamadim ben de ne zaman bir seyler söylesemis olsamda hep eksik birakmisim Eksigim yarimim diger yarim yarali,diger tarafim aciyor...

o kabarcik izin vermesede nefes almaya biliyorumki bir gün gececek ve hakettigin nefesi cigerlerinde hissedeceksin
Nefes almak icin hep bir nedenin var sükretmek icinde....Kalk o soguk tastan daha sıcak karanlik olmayan günesli yerlere seyahat et...

tesekkürler paylasimin icin,emegin icin,hissettiklerime ortakligin icin......Yaradanim kimseyi caresiz birakmasin iste sükretmek icin nedenimiz bu....

betigün'adlı üyenin imzası
SEVGİLİ BEYAZ ADAM!
Doğarım, siyahım!Büyürüm, siyahım!Güneşlenirim, siyahım!Üşürüm, siyahım!
Korkarım, siyahım!Hastalanırım, siyahım!Ve ölürüm, hala siyahım!
VE SEN BEYAZ ADAM!
Dogarsın, pembesin!Büyürsün, beyazsın!Güneşlenirsin, kızarırsın!Üşürsün, morarırsın!
Korkarsın, sararırsın!Hastalanırsın, yeşilsin!Ve ölürsün, grisin!
Hâlâ utanmadan bana RENKLİ dersin!
18 Ocak 2010, 12:58:21
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Mehaba...
evet yazımda sana bazı duygular hissettirip seni birkez daha kendi kendine değerlendirme yapmaya ittiğim için mutluyum...
Ama yaşadığın ve hatta benim de farklı kulvarda yaşadığım "gerçi seninkinin yanında benimki bir hiç kalır biliyorum"ama acılar hep sonsuza dek sürecek diye bir yasa yok dünyada biliyosunki bence seninde herzaman dediğin ve ısrarla savunduğun gibi...
Herşeye rağmen dimdik olmalıyız sısıkı durmalıyız başka çaremizde yok zaten...
Düşünsene ne acılar tattık biz millet olarak ve tatmaya devamda ediyoruz...
Ve bu acıların sonsuza dek süreceğini umut etseydik halk olarak en başta ben 2010 yılın hayatını ortaya koymuş ilk onurlu Deniz GEZMİŞ i olmayı tercih ederdim..."BAK BUDA BAMBAŞKA BİR PENCERE"
Ama biliyoruzki bugünleride atlatıcaz...
Hani Bülent ERSOY un bir şarkısı var biliyormusun...
hangi dağ"ın bir kenarı yol değil?
hangi deniz bir sahilde son değil
hepimizi bir yaradan var gülüm diye...

işte acılarda böyle bişey olsa gerek her acının bir sonu var Begüm unutma ve buseferde ben sana söylüyorum...
Kendi yaşadıklarından daha fazlasını yıllarca yaşayan var bence bu taraftan bak birde ve daha büyük acılar verme diye Tanrı ya şükret...
bu arada senin yazdığın yazıyı okuyorumda benim yazımı solda sıfır bırakmış GERÇEKTEN birde çok fazla duygu katmışsın...
Helede okurken Hollanda daki  begüm ün paylaştığı "sevdiğüm sigaranı of çekipte içersun" şarkısını slow şekilde dinleyince daha bir hüzünlü oluyo ne diyeyim bak acılar bazen insana artılarda katabiliyo...
Ama artıları batsın!
birşeye inanırsan ve pozitif düşünürsen olur!hadi sende öyle yap....Tıpkı benim yapmaya çalıştığım gibi.....Hoşçakal...

S.SHOWTIME...
Hırçın dalgaların arasında kalmış ve denizi kirletmekten başka bir işe yaramayan plastik bir şişe gibi savrulyorum SEVGİLİ...
18 Ocak 2010, 21:55:28
Begum
Kıdemli Üye
*

Üye No : 51
     Konu : 40
Karma +166/-0

Üyenin Mesajı: yine harikasin serkan  yasa yazinlarin insanin kalbinde neleri canlandiriyor,neleri yasatiyor...super  yasa
Begum'adlı üyenin imzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
20 Ocak 2010, 19:55:41
SHOWTIME
Moderatör
*

Karma +165/-0

Üyenin Mesajı: Teşekkürler...
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap

KalınİtalikAltını ÇizÜstü Çizgili|Işıldayan YazıGölgeli YazıKayan Yazı|Formatlı YazıSola DayalıOrtalanmışSağa Dayalı|Yatay Çizgi|Yazı Tipi BüyüklüğüYazı Tipi
Resim EkleSite Adresi EkleE-Posta Adresi EkleFTP Adresi Ekle|Tablo EkleTabloya Satır EkleTabloya Sütun Ekle|Üst YazıAlt YazıDaktilo tarzı yazı|Kod EkleAlıntı Ekle|Liste EkleBilgi Kutusu Ekle
agla blush bunepeki bys cicek dancing dost hihi huhu kiki lütfen morgöz sicak sleep suss thankyou yasa yimaa biy

Bu site en iyi 1024x768 ebatlarında ve Mozilla Firefox Edinin tarayıcısı ile gözlemlenir!

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2011, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!